Makale Yaz
eleanor34
Bu haberi yazdır
YOK DAHA NELER !!!
 Ağu
02
 2014

  Merhaba arkadaşlar, sizde biliyorsunuz ki şu aralar Tarık Çamdal ı transfer etmek istiyoruz. Ama webaslan da okuduğum güncel bir haberde eskişehir Tarık + Erkan Zengin için 7 milyon € para istemiş ve altındaki yorumlara bakılırsa birçok kişi bu parayı uygun bulmuş. 

  Ya arkadaşlar yapmayın Allah aşkına, 7 milyon € gibi bir para vererek bunları almak bana kalırsa fiyasko olur. Sebepleri ise;

  1. Tarık GALATASARAY gibi bir takım için şu haliyle sadece çok iyi bir yedek olur. Bu sözlerim yanlış anlaşılmasın Veysel den filan daha iyi ama yetersiz. 

  2. Erkan Zengin i oldum olası hiç beğenmem. Sebebi ise sadece önde oynayan görece yetenekli birisi. Eğer denk getirirse 3-5 çalım atar sonrasında ya pas ya şut. Ama çalımlayamayacağı bir sistemle karşılaşınca(sistem: kademeli defans anlayışı Chelsea, Juve gibi) oyundan direk düşen ve takımını sahada 10 kişi bırakan birisi. Geriye yardım etmiyor. Bu yaptıklarını Emre Çolak ta yapabilir. Öenmli olan takıma faydalı olabilmek. 

  Şimdi bu iki adama 7 milyon € istiyorlar. Bence çok fazla ikisinin ederi 5 milyon €. Bana kalırsa o bile fazla ama mağlum yabancı sınırı. Açık söylemek gerekirse mutlu olacağım 3 milyon € + Aydın + Eray(kiralık) formülü. 

  Son olarak Burak konusuna değinmek istiyorum. Zira kendisi forumlarda en ççok eleştiri alan 2. oyuncu. (Eray dan sonra). Bence haksızlık yapılıyor. Tamam kabul ediyorum bizim kalitemizde değil. Ama 5+3 sisteminde Forvete yabancı almak yerine Burakla idare etmemiz daha doğru gibi geliyor. 4-2-3-1 sisteminde Burak+ Umut bana kalırsa yeterli. 

  Benim fikrime göre 3 pozisyon için sadece 1 yabancı hakkımız var. Muslera, Telles, Melo, Sneijder in yeri garanti. Defans merkez, Sol açık, Sağ bek. Bu 3 pozisyondan 1 tanesi ne sadece yabancı koyabiliriz. Biz bu hakkımızı forvetten yana kullanırsak ya kanatsız kalırız yada defanssız. 

  Yine bana kalırsa Ömer Toprak kiralık olsa dahi bize katılmalı böylece Semih-Ömer ikilisi gayet yeterli olur. Sağ bek içinse Hamit+Sabri+Veysel bence bu sezon luk idare eder. Sağ bek ve defans merkezi hallettik. İşte sol açıkta adam akıllı oyuncu olmadığı için Burak la devam diyorum. Sol açığa Olcan gibi birisini daha bulmalıyız. Ama Türk olarak yok. Joel Campell falan kiralanabilirse bence sol açık için çok iyi olur. Dünya kupasında forvet oynadı ama asıl mevkisi forvet arkasındaki 3 pozisyon.(Belhanda, Di Maria gibi). Ayrıca bu sene gol de sorun yaşayabileceğimizi düşünmüyorum. Sebebi ise Olcan+Burak+olursa Joel+ Sneijder gol yollarında çoşarlar. Kanatlar ligde toplam 15-20 gol atar ki bence gayet yeterli. 

  Kendimce takımdan gitmesi gerekenlerde Amrabat, Eboue, Chedjou, Ontivero, Umut Gündoğan, Eray, Aydın. 

  Sanırım birçok kişiyle Amrabat haricinde hemfikiriz. Ama bence Amrabatında gitmesi lazım. Çok iyi niyetli birisi ve karakteride düzgün ama olmadı işte hep birşeyler olmuyor. Bonservisinin altında ezildi sanırsam. Yeterli değil bence ilk 11 için bu kadar değerli ve para edebilecek bir adamında varken bence kulübede oturtmak yerine onu nakite çevirmek daha doğru. Sonuçta futbol yaşamının ortasında ve oynamayı oda hak ediyor. Ayrıca mali fair play denen bir durumda var. 

  Yazımı okuduğunuz için çok teşekkür ederim beğenmediğiniz yada yanlış bulduğunuz kısımları yazım yayınlanırsa yorum kısmında tartışmak isterim. Umarım herşey bizim için mükemmel ötesi olur. 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
  2015
  2014
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...