Makale Yaz
cimbomatesi
Bu haberi yazdır
Unal Bey Kukla Arıyor
 Haz
26
 2014

Merhaba renktaşlar, Galatasarayın içinde bulunduğu bu sıkıntılı ve kritik günlerde susup sessiz kalmak hiçbir Gslıya yakışmayacağı için yazma ihtiyacı doğuyor. Gs çok büyük zararlara gireceğinin göstergesi olarak Uefadan son derece önemli uyarılar alıp gelirlere tedbir konulmasıyla karşı karşıyadır. Gs taraftarı bu yükü çekmek zorunda değildir.

1.Unal Aysal Beyi herhalde bir Gslı olarak Gslılık duruşunu sevmeyen taraftar yok denecek kadar azdır. Ancak yönetim içinden bazı isimleri bir nevi ihraç etmesi sonucu hoca konusunda sıkıntıya düştüğü görülmektedir.

2. Galatasaraya Candan Erçetin gibi ve futboldan hiç alakası bulunmayan isimler profesyonellik adı altında çalıştırılmaktadır. Altyapıyla ilgili sadece Müfit hocanın yeterli olmadığı sürekli transfer yapıldığından ötürü bellidir.

3. Transfer konusunda Devre arası bu işleyişi çok büyük rakamlara ve maddi külfete dayalı futbolcu menejer sisteminde direterek 9 tane alınan futbolcudan Telles dışında hiçbirinin yeterli kapasitede olmayan ve alelacele futboldan anlamayan Manchini ve yönetimle beraber karar alarak vazgeçmemiştir. Bazı futbolla sanal futbolu karıştıran taftarlar her kanalla yorum yaparak  isimler vererek hatada pay sahibidir.

4. Gs da futbolcular neredeyse yok denecek kadar az süre izlenerek haddinden fazla rakamlara mal olmakta ve aracılar ve brokerlar Gsyı bir hazine olarak görmektedir. Bu paralar belkide taraftarın cebindeki son parası olduğu bu süreçte önemsenmemektedir.

5. Hoca konusunda 2 defa yanılan Aysal ve yönetimi gösterdiği profesyonel olmayan ve futbolla ilgisi olmayan kendine kukla olarak aradığı futbol anlayışını Tuchel ve Lucescu gibi 2 önemli ismin sözleşme fesih bedelini ödeyip getirebilecekken getirmemesi, ve anlaşamaması taraftarı aldatması ve Aysal ve yönetimin kendine kukla aramasından  ibarettir. Gs taraftarı bu yükü çekmek zorunda bırakılıyor ve akla karayı ayıramaması için bazı kesimlerce manuple ediliyor

Son olarak Galatasarayın önüne medya yoluyla yem olarak atılan isimlerle taraftar aldatılmaktadır. Gelecek yeni isimle beraber kuvvetle muhtemel yönetim başarısız olması olasıdır ve bu egomanya yıkılmaya mahkumdur. Gelecek sezon olası başarısızlık durumunda Haluk Ulusoy Ali Durust Abdulrahim Albayrak Haldun Üstünel gibi isimlere yol açılacağı aşikardır. Sorun şuki Gs çok büyük bir maddi külfetle karşı karşıya kalması kuvvetle muhtemeldir.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2014
 
Haziran (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...