Makale Yaz
orospufener
Bu haberi yazdır
Hatalar ve Yapilmasi gerekenler
 Nis
14
 2014

 

Mancini bize uygun Hoca degil bu bir gercek. Ama her kötü gidiste Fatih Terim mi care olcak bize. Böyle bir anlayis ile bir yere varamayiz. Bir Kulüp Fatih Terim'e muhtac olamaz.

Sorun Burak ve Selcuk gibi yeteneksiz, keyfine göre ve gazla oynayan ikinci sinif Futbolcularda. Avrupada böyle bir sey yok. Adamlar saha cikip görevini en iyi sekilde yapmaya calisiyor ve bu yüzden basarililar. Futbolda duygusalik olmamali yoksa uzun vaadeli basari elde edilemez.

Bu yüzden böyle ikinci sinif Futbolculardan kurtulmamiz lazim. Burasi kimsenin ciftligi degil. Futbolcu saha cikip en iyisini yapmasi lazim yoksa defolup gider. Baskan Aysal'in Burak ve Selcuk ile sözlesme imzalamak istemesi zaaten Kulübün yalnis yönetildigini gösteriyor.

Sezon'nun kötü gecmesinin sorumlusu ilk önce Yönetimin yalnis Transfer Politikasi. Kadro yeterli diye bizi üst seviye'ye tasiyabilen Topcu alinmadi. Böyle bir anlayis Avrupada hic bir kulüpte yok. Ozaman örnegin Bayern Münih, Real Madrid kadromuz iyi diye Futbolcu almasin.

Sayin baskan Avrupada devamlilik ve Takimimizi ilk 10 Külüp icine sokmak istiyorsa bunun icin kaliteli Futbolcu almasi sart. Bütceye sinir koyabilirsin ama bazi yerlerde mutlaka Para harcaman gerekiyor. Kulübün borcu cok fazla bu dogru.

Devre arasi Telles, Koray, Ontivero ve Umut Gündogan haric 5 tane ne oldugu belli olmayan ikinci sinif topcu almak kimin akil isi cok merak ediyorum. 20 Million € harcandi ve bu Futbolculardan sadece Telles tuttu. Koray'in, Umutun ve Ontivero'nun kumasi saglam. Digerleri kisaca CÖP !

20 Million ne oldugu belli olmayan Topculara verecegeme gidip 2 Tane cok kaliteli üst düzey Futbolcu alirim. Sneijder gibi dünyanin en iyi 3 Numarasindan birisine sahipsin ve Adamdan yüze yüz verim alamiyorsun. Cünkü etrafi cöp dolu. Sneijderin Futbol zekasi bu Takimda Drogba haric kimsede yok ! Takimda Bruma haric kanat oyuncusu yok. Bunuda Mancini efendi Tribüne hapis etti.

Mancini ayri bir Problem. Bize uygun degil ve takintili. Bruma'yi oynatmayan Adam, Sneijderi sola hapis eden, dikine gidebilen Umut Gündogana sans vermeyen Adamdan bir bok olmaz. Ben sürekli Teknik Direktör degistermeye karisiyim. Ama Mancini gitmeli. Kurtulmanin yollu onu istifaya zorlamaktir. Yoksa senye yine Ceyhunu seyrede biliriz !

 

Temizlik sart !!!

 

AB Pasaportu konusunda mutlaka israr etmemiz gerekiyor. 6 +2 yine bir sacma karar. Eger lehimize karar cikarsa zaaten sorun kalmaz. Takimin en az 4 Tane üs düzey transfere ihtiyaci var. Sag Kanat, Forvet, Stoper ve Sag Bek.

Galatasaray'da sadece Muslera, Semih, Melo, Telles, Sneijder, Bruma ele alinabilir. Umut G, Ontivero ve Koray kazanilmali.

Burak, Selcuk, Ceyhun, Hamit, Umut Bulut, Eboue, Drogba(yasindan dolayi), Gökhan Zan, Yekta, Burdisso, Chedjou, Dany ile yollar ayrilmali.

 

Ayrica bir yollunu bulup Demirören Federasyonunu indirmemiz gerekiyor !





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2014
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...