Makale Yaz
gurselboyland
Bu haberi yazdır
''KRALLARA LAYIK''
 Mar
09
 2014

Ligin 24.Haftasında Lider Fenerbahçe ile arasında 6 puan fark bulunan Galatasaray rahat bir galibiyet elde etti .Maç öncesi hiçkimse bu kadar rahat bir galibiyet elde edilceğini düşünmedi.Ligin mütevazi ekiplerinden ahkisarın son haftalardaki yükselişi Aslan karşısında devam edemedi.Maçın ilk dakikalarında Galatasaraya baskı yapan top oynamayı deneyen Ahkisar bir anda ne olduğunu farkedemedi Drogbanın perdeyi açtığı maçta perdeyi kapatan isim Wesley Sniejder oldu.

Chelsea bile TT Arenada Galatasaray karşısında topla fazla oynamayı seçen taraf olmadı Hamza Hamzaoğlu takımına fazla ''Güvendi'' Galatasaray gibi iyi ayakları olan evde daha ısıran daha mücadele eden bir takıma çizgi halinde defans oynatarak toplu bir halde hücüm yapmayı tercih eden Akhisar ilk önce toplu bir şekilde nasıl savunma yapılır öğrenmesi gerekiyor.

Arenada Sniejder ve Burak gününde ise Bırakın kazanmayı beraberlik bile zor. Bu akşamki maçta mükemmel arkadaşlık takım ruhu vardı.Drogbanın 2 gol 2 asist yaparak kafalardaki soru işaretini silmesi kendisi adına iyi bir fırsat oldu .Ahkisar drogba için uğurlu bir takım geçen sezondan bu sezona ahkisara toplam 4 gol attı .Yekta kurtuluş maçın en iyilerindendi sahada koşması pas isabet oranında yüksek bir artış olması maç içinde Yektayı yıldızlaştıran etkenlerden oldu bu performansı devam ederse Selçuğun pabucu kısa zamanda dama atılcak. Melo için söylemeye gerek yok ona hergün bayram .Koşu yüzdesi olarak baktığınızda en fazla koşu kateden isim Ceyhun Gülselam oldu Ceyhunun bu defansif oyun anlayışı Yekta ve meloya çok rahat ileri çıkma hattı sağlıyor.Yıllar sonra Galatasarayda bir solbek gerçeği var kısa zaman içinde taraftarın sevgilisi ve Manchinin değişmez ismi olan Tellesin bu performansı Galatasarayı çok iyi etkiliyor. Ofansif olararakta Defansif olarakta çok etkili. Sniejder bu maçta tam istediği mevkideydi o alışıla gelmiş arapasları şutları tam manasılyla oyun zekasıyla Rakip takımın korkulu belalarından biriydi Eboue ise zaman zaman gelgitli dönemleri olsada bu akşam iyi maç çıkardı Manchinin tellesi düşünmeden solbeğe koyduğu gibi Veysel Sarıyıda sağbeğe koyması daha etkilir olur.Son olarak Hakan Balta stoper mevkisinde hayatının futbolunu oynadı. Bu beraberlik ve bu senkronizenin deplansman maçlarındada sağlanması gerekir  çünkü bir gerçek var

 

ŞAMPYİONLUK YOLLARI DEPLANSMANDAN GEÇER.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
  2014
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...