Makale Yaz
gurselboyland
Bu haberi yazdır
Arena Aslanı
 Şub
02
 2014

Galatasaray Ligin 19.Haftada Bursaspor karşısında 6-0'lık bir galibiyet alarak Galatasaray futbol adına sezonun en iyi maçını oynadı. Manchinin 3-5-2 sistemi bu kez sevindirdi. Galatasaray Rakibi hata yapmaya zorladı verkaçlar arapasları ve kanatlara açılan uzun toplarla bu akşam izlenilen Galatasarayın Ezeli rekabeti fenerbahçeye büyük bir gözdağı verirken Galatasarylı futbolcularda bursaspor maçına çok iyi şekilde konsantre ,motive olmuş aranılan takımdaşlık ruhunuda  sahaya iyi yansıttı.

Bursaspora gelince Christoph Daum kariyeri boyuncaki en kötü maçlarından biriydi Bursaspor Galatasaray karşısında elini kaldıramayınca Galatasaray ezdi geçti .Galatasaray karşısında önde basmaları ofsayt taktiği kurması ilginçti doğrusu sonucunda da Rakibi Galatasarayı fazla hafife alması Bursaspor için unutulmayacak ağır bir mağlubiyet oldu Aylardır oynamayan Sercan ve Volkanın sahada forma giymeside Daum gibi deneyimli teknik direktöre pek yakıştıramadım.

Galatasarayın elinde bulunan futbolculardan maksimum verimi alması herzaman iyi futbol çıkarır. Wesley Sniejderin formu çok yüksek çok iştahlı ve bu formu devam ederse hollanda milli takımında şimdiden yerini hazırda tutar. Sabrinin maç öncesi sol kanatta oynıyacağını duyarken taraftar pek mutlu değildi Maç anında Sabrinin akıllı arapasları rakipten topçalması bir lider gibi sürekli pozisyonlara girmesi Galatasaray formasın altında oynadığı  akıllarda kalıcak en iyi maçlardan birisi olucak kuşkusuz. Felipe Melo tabiri caizse bir gladyatör gibi sürekli savaşan yapısı galatasaraya çok olumlu bir verim sağlıyor.Geçen haftaki gaziantepspor maçı avrupa maçları ve türkiye kupası maçlarında savaşması takımı sırtlaması  Brezilyada Düzenlen Dünya Kupasında Forma giymeyi hakediyor.Drogbanında uzun bir aradan sonra gol orucunu bozması gol sayısını 8'e çıkarması onun adına iyi bir motivasyon olmuştur.İzet Harjovicin 4-0 sonrası Sniejderin yerine girdikten sonraki oyunu pek mutlu etmedi daha fazla alışması lazım takıma.

Galatasarayın yeni transferi Tangocu Stoperde takımda çok iyi faydalı olucağını düşünüyorum. Uzun zamandır arananan Topu arkadan çıkaran, pozisyonlara giren, ofansif özelliği artı olan bir stoperinde takıma dahil olması Galatasarayı dahada güçlendirecek.

Şampiyonlar Liginde Chelsea Maçı öncesi Yeni bir Yapıya giren Gençlere doğru yatırım yapan pres yapan hızlı çabuk bir oyun ortaya koyan Galatasaray bu 6-0 motivasyonu ilede çok iyi maçlar çıkaracağını önemli galibiyetlere imza atıcağını düşünüyorum.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
  2014
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...