Makale Yaz
f4tm4
Bu haberi yazdır
Neden hâlâ Fatih Terim ?
 Şub
03
 2014

Bir takım düşünün ve onun taraftarlarını..

Bu takım liginde liderden 7 puan fark yemiş olsun,spor yorumcuları ve ülke halkının büyük bir çoğunluğuna göre lige havlu atmış,oyun olarak kendini ispatlamaya başlasada rakibinin puan kaybını beklemekten başka yapacağı hiçbir şey olmayan bir takım olsun.Ve bu takım,kendisini bitmiş,tükenmiş bir enkaz olarak göstermeye çalışan satılmış kalemlerle dolu bir medyaylada mücadele etmek zorunda olsun..düşündünüz mü?

Şimdi bu takımın taraftarlarını düşünün.Takımları muhteşem bir ivme kazanmışken tarihi başarılarla dolu bir sezon beklerken hüsrana uğramış bu taraftarları düşünün.Sahi siz onlar yerinde olsanız ne yapardınız ? Bu zor süreçte takımınıza her ne olursa olsun,her koşulda destek mi olurdunuz;yoksa ısrarla ve inatla eski günleri gündeme getirerek bu satılmış medyaya bi yardımda mı bulunurdunuz ?

Çok uzattığımın farkındayım anlaşıldığı üzre bu malum takım Galatasaray'ımız ve maalesef bir ikilemde kalıp kafası hayli karışmış olan bu taraftarda bizleriz.Büyük bir çoğunluğunuz(veya hepiniz) ne olursa olsun takımımıza destek olurduk dediniz sorumda.Peki ya uygulayabailiyor muyuz sizce ?

Maalesef bir kısmımız ısrarla Fatih Terim'i gündeme getirmeye çalıştığı için yazıyorum bu yazıyı.Eğrisiyle doğrusuyla Fatih hocaya saygımız da sevgimizde sonsuz,bu kulübün özbeöz evladından bahsediyoruz saygısızlık yapmak ne haddimize.

Ancak soruyorum size başımızda sevsenizde sevmesenizde Galatasaray'ımızı emanet ettiğimiz bir teknik adam varken neden hala Fatih Terim diye bağırıyorsunuz? Bunun manevi olarak kulübe zarar verdiğinin farkında değil misiniz? TFF,medya ve daha nice düşmanımız üzerimize komplolar kurarken bir olmamız gerekirken neden hala bölünüyoruz ?

Geldiği günden bu yana bir kez olsun tribünde ''SANA GÜVENİYORUZ MANCINI'' diye bağırdınız mı ? Destek olmamız gerekirken neden hala bu köstek olma çabalarındayız? Rakibimiz başında Ersun Yanal gibi ismi Edirne'den ötede duyulmamış bir teknik adam varken şampiyonluğa koşuyor,dünyanın saygısını kazanmış Manciniye bu kadarda mı güvenmiyorsunuz ? Saygımızı,sevgimizi ne olursa olsun desteğimizi bir kez olsun göstermediğimiz Mancini'ye haksızlık etmiyor muyuz sizcede ?

Takımımızın başında hedefinin cesedini iştahla bekler gibi akbabalar dolaşırken,Mancini'ye ve oyuncularımıza ne olursa olsun desteğimizi eksik etmememiz gerekirken ''Fatih Terim olsaydı..'' içerikli yorumlar farkında olmasanızda manevi olarak kulübümüze büyük zarar veriyor.

Kısaca özetleyecek olursam; Galatasaray'ımız zorlu bir süreçten geçiyor ve bizlerin görevi eskiyi gündeme getirmek değil,takımımıza teknik adamımıza güvenimizi dile getirmek olmalı. 

Üslubumda bir hata yapmışsam affola..





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...