Makale Yaz
sneijdergs14
Bu haberi yazdır
Ne oldu böyle?
 Eyl
19
 2013

Nerdesin Burak,Nerdesin Selçuk,Nerdesin Dany,Nerdesin Muslera... ve dahaları neredesiniz.

Nerdesin başkan,nerdesin teknik diröktör neredesiniz..

Artık içinizi bürümüş gafletten,timsah gözyaşlarıyla taraftarı kandırmaktan,takımının menfaatlerini düşünmüyerek sırf kendi ruhunu tatmin etme adına oyunlar oynamadan vazgeçin.

Gerçekten bazen Galatasaray'ı sevdiğinizden şüphe ediyorum.

Galatasaray'ı seven menfaatleri uğruna herşeyi göze alır.Ama ben bu ruhu,bu gücü ne yazık ki artık kimsede göremiyorum.

2000 uefa finalinde Arsenal maçında Bülent Korkmaz'ın  10 kişi kaldıkları için kolu kırık halde oynaması,ve diğerlerinin sonuna kadar mücadelesi,her ne olursa olsun takım disiplinini bozmaması işte  bu GALATASARAYLIKTIR.

Şimdi baktığımda Eboue'yi görüyorum,22 yaşındaki çaylak Isco'nun altında kalıyor.Daha bir sürüleri omuz omuza  girmekten çekiniyor.Burak Yılmaz'ı,Sneijder'i aman bileğim incelir diye topa basmıyorlar.Gösteriş olsun diye şöyle ucundan gösteriyorlar.Ya utanın o 35 yaşındaki Drogba'dan.Utanın.

Adamın sırtını (GADDAR) Pepe çiğnedide adam muayene olurken skoru duyduğunda keşke ben oynasaydım benim yüzümden yenildik diye ağlamış.

İşte kolay olunmuyor Drogba.Birde Burak Yılmaz afra tafra yapıyor,Drogba niye çıkmıyor hep ben çıkıyorum.Sen daha Drogba'nın kıyısından geçtinmide 

onla rekabete giriyorsun.Tamam iyi oyuncularsınız.Ama herkes seviyesini,haddini bilsin.

Ben çok büyük futbolcuyum zannedip kendine yakışmayan hareketler yapmasın.Ya inanabiliyormusunuz dalga geçtiğimiz Sabri'yi aradım yemin ediyorum.Hiç değilse çocuk Eboue'den daha çok fedakarlık yaparak oynardı.

Fatih Terim'in yorumlarını dinliyorum ben özür dilerim diyor.

Hani hoca kendi ağzınla diyordun Şampiyonlar Liginde PARDON! yok diye.

ikinci yarı belki beraberliği yakalayabilirdik ama 2-0'dan sonra bu maçın çok tehlikeye gireceği sırıtıyordu.Skor daha 3-0 olmuş hala golün sorumluları Eboue,Dany oyundan alınmıyor anlamıyorum.Ya hocam 3-0'dan

sonra dakika olmuş 70, sen 4-3'e çeviririm mi zannediyorsun.

Ayrıca adamlar bizi ayakta uyuttu helal olsun.Nerdesin Fatih TERİM nerdesin.Benim bildiğim hoca bu değil.Benim bildiğim  oyuncularını sert dille

köşede uyaran hatta bazen bağırarak uyaran bir hocaydın.Ama şimdi eser yok.Anlamıyorum!Ayrıca 3-0'dan sonra stadı terkeden Ünal Aysal çıkıyor  1-0 yenilmektense 6-1 yenilmek daha iyidir diyor.Tipik gün kurtarma yorumu.Ya biride demiyor ki ya arkadaş bu takım kötüye gidiyor,derhal bi çözüm bulalım diye.Hepsi de iyilik melekleri.

Burda kimse gidipte Madrid oyuncularına küfür etmesin.Ronaldo dediğimiz adam günde 4000 mekik çeken,gece hayatı olmayan,içkisi ,sigarası olmayan,hayatının büyük bölümünü futbolla geçiren adam.

Bizim Engin Baytar'a bakıyorum babam gibi göbeği var.

Bu nasıl profesyonellik söylermisiniz.İkinci yarıda bütün oyuncular oyundan düştü,Ronaldo'ya bakıyorum oyuna yeni girdi zannettim.

Biraz gerçekçi düşünelim artık lütfen.Biz geçen sene yok Real'i 3-2 yenmişiz.Bu seferde yeneriz.Sen böyle yatmaya devam et daha çook yenersin.Çalışma,çabalama yok efendim daha başlardayız form eksikliği var bahanelerde bahaneler...

Ya yemin ederim kendim utandım,sinirimden ağlayacaktım,sizdeki rahatlığı görünce duvarları tekmeledim...

Kusura bakmayın ama siz gruplardan çıkmayı bırak,Avrupa Ligine bile gitmeniz şüpheli!!!

Hepinize teşekkür ederim.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
  2015
  2014
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...