Makale Yaz
aslan-kral-19
Bu haberi yazdır
Hani nerede ümitler!
 Eyl
08
 2013

Transfer sezonu bitti. Büyük beklentilerle girdiğimiz transfer sezonu hakkında kısa bir değerlendirme yapmak ve herkes için bir uyarıda bulunmak istiyorum. Transfer haberlerinden yola çıkarak bir değerlendirme yapmak niyetinde değilim. Bu nedenle alınacak haberleri çıkan Robben benzeri isimleri yamayacağım. Fazla uzatmadan birkaç isim üzerinden yapacağım genel değerlendirmeye geçiyorum.

Bruma: Alındı çokta iyi oldu.

Ali Adnan: İlgilenildi, yönetim ve teknik heyet ilgilenildiğini açıkladı, pahalı denildi Süper Lige yani çıkan Çaykur Rize aldı.

Kerim Frei: İlgilenildi, yönetim ve teknik heyet ilgilenildiğini açıkladı, ekonomik durumu nedeniyle Avrupadan men edilen Beşiktaş aldı.

Serdar Aziz: İlgilenildi, Bursaspor fiyat vermedi gibi saçma bir nedenle alınamadı, aynı Bursaspora Kazımı neredeyse bedavaya verdik.

Emre Can: İlgilenildi, alınamadı.

Ömer Toprak: ilgilenildi haberleri çıktı, alınmadı.

Öncelikle Bruma’nın alınması ve genç oyuncularla ilgilenilmesi transfer politikamız açısından son derece ümit verici. Yabancı oyuncu transferinin fedarasyonun yabancı kuralı yüzünden yapılamadığını kabul edebiliriz. Ancak Türk oyuncuların alınmamasının bahanesi olamaz diye düşünüyorum. Bu sezon adına ümitlerim taze, yine şampiyon olacağız, 4. Yıldızı takacağız ama gelecek adına daha dikkatli ve planlı davranmamız lazım. Beşiktaş başkanı fedarasyonun gelecek sene saçma yabancı kuralının daha ötesine gidilip 5+0+3 kuralının uygulanacağını söyledi. Unutmayalım 6+0+4 kuralı bir yıl önce açıklanmıştı kimse dikkate almadı, aynı senaryo 5+0+3 içinde devam ediyor. Bunun için ya bu kuralın değişmesi için çalışılmalı yada ona göre transfer yapılmalı.

Gelişmelerden benim anladığım kadarıyla yönetim AB vatandaşı olan oyuncuların yerli statüsünde oynaması için verdiği mücadelenin başarıya ulaşacağına fazlasıyla inanıyor ve planlarını ona göre yapıyor. Başarıya ulaşmasını canı gönülden istiyorum ama olumsuz bir durum içinde önlem alınması gerekir diye düşünüyorum.

Büyük Galatasaray taraftarına saygılarımla..

 

Recep TORUN





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
 
Eylül (2)
 
Mayıs (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...