
02
2013
Herkese merhabalar başlıktanda anlayabileceğiniz gibi Bruma hakkında ve bu transferden sonra kişisel öngörülerimi paylaşmak istedim.
Öncelikle Bruma bize 12 milyon € ya mal olmus bir oyuncu tarihimizdeki en pahalı oyunculardan birisi sanırım Jardel den sonra 2. Ama asıl önemli olan Bruma nın yaşı. Bu çocuk daha 18 yaşında ve potansiyelli bir oyuncu ben inanıyorum ki takımda kendisine 11 de yer bulacak ayrıca kendisini geliştirip muhtemelen 21-22 yaşındayken iyi bir bedele satılacaktır. En kötü 7-8 e satarsınız ki 4 milyon euro zararınız olur ama gençlere böyle paralar harcanması lazım biz kimlere 7-8 milyon € lar verdik.
Bruma nın transferi çok önemli ama söylede bir gerçek var mağlesef yabancı sınırlaması var. Yani Bruma ya yer açmak lazım. Benim asıl söylemek istediğimde bu işte. Bana kalırsa Fatih Terim Sneijder in bir lüks değil zorunluluk olması için sistemi değiştirmeyi düşünüyor ki Emirates Cup ta bunun sinyallerini bence verdi ve çokta faydasını gördü. Bence devre arasında biz Drogba yla yolları ayırırız ve ayırmalıyızda. Drogba benim İbrahimoviç ile birlikte en çok sevdiğim forvet oyuncusu Stanford Brigde e ilk geldiği gün bile hala aklımda attığı goller, kazandırdığı kupalar, hatta gol attıktan sonra ki korner direğine koşup kollarını iki yana açması var. Ama şuda bir gerçek ki son 2 maçımızda gerçekten birşey oynamadı sadece CV si yüzünden sahadaydı ve artık 35 yaşına geldi yani zeka olarak müthiş ama istediklerini yapabilecek güçte değil artık. Hala gücü var ayağından topu çokta kolay kaybetmiyor ama ileriyede taşıyamıyor ve Sneijder le birlikte bir sistem üzerinde yoğunlaşmamızı engelliyor. Çünkü Burak su 6+0+4 durumundan dolayı vazgeçilmez bir oyuncu konumunda hem 2 forvet hemde forvet arkası olunca kanatsız kalıyoruz. Son olarak bence devre arası Drogba ya teşekkür edilip gönderilmesi gerekiyor ki Terim kafasındaki 4-2-3-1 i rahatça uygulayabilsin. Ayrıca Bruma sağda Arda sol da ortada Sneijder bizi ŞL de yarı final oynatabilir diye düşünüyorum.
Yazımı okuduğunuz için teşekkürler umarım ligde toparlanırız ve hak ettiğimiz yere yani 1. liğe çıkarız ve 4. yıldızımızı büyük bir şölenle kutlarız.

- Tatil uzayacak mı? 2023 Ara tatil ne zaman bitiyor? 15 tatil ne zaman bitiyor?
- Adana Demirspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Adana Demirspor - Fenerbahçe muhtemel 11
- Dolunay ne zaman, hangi gün? 2023 Şubat ayı Dolunay hangi burçları etkileyecek?
- Borsa neden düşüyor? 2 Şubat son dakika borsa neden düştü?
- Kargalar ne kadar yaşar? İslam dininde karga ne anlama gelir? (02 Şubat Perşembe)
- Çeyrek ne kadar? Çeyrek altın fiyatı kaç TL? Çeyrek altın fiyatı bugün! Büyük değişim yaşanıyor (02 Şubat Perşembe)
- Bursa Bülbülü filmi konusu nedir?Bursa Bülbülü oyuncuları kimler? (02 Şubat Perşembe)
- Rüyada altın görmek ne anlama geliyor? 8 kısa maddede Altın rüya tabiri (02 Şubat Perşembe)
- Steam ücretsiz oyunlar 2023! Bu oyunları kaçırmayın, üzülürsünüz! Ücretsiz steam oyunları (02 Şubat Perşembe)
- 2023 resmi tatiller takvim! 2023 yılında resmi tatiller hangi günler? Resmi tatiller hangi güne denk geliyor (02 Şubat Perşembe)
- Kediler neden kusar? Kedi kustuktan sonra ne yapılmalı (02 Şubat Perşembe)
- Futbolda ofsayt nedir? Ofsayt nasıl anlatılır? (02 Şubat Perşembe)
- Kravat nasıl bağlanır? En kolay kravat bağlama yöntemi (02 Şubat Perşembe)
- Cemre düştü mü? Kış cemresi ne zaman düşer? Cemre düştü ne demek (02 Şubat Perşembe)
- Rüyada kedi görmek en anlama geliyor? Kedi rüya tabiri (02 Şubat Perşembe)
- Evde çilek reçeli nasıl yapılır? Kimsenin bilmediği farklı çilek reçeli tarifi (02 Şubat Perşembe)
- Kırmızı şarap lekesi nasıl çıkar? Kurumuş şarap lekesi çıkarma için gerekenler (02 Şubat Perşembe)
- Bebeklerde ateş nasıl düşürülür? En hızlı şekilde ateş düşürme (02 Şubat Perşembe)
- Kedileri uyutma yolları! Kedim uyumuyor sürekli miyavlıyor diyorsanız yapmanız gerekenler (02 Şubat Perşembe)
- Evde limon ağacı nasıl yetiştirilir? Balkonda limon ağacı yetiştirme yöntemleri (02 Şubat Perşembe)
- Cunup abdest nasıl alınır? Gusül abdesti nasıl alınır? (02 Şubat Perşembe)
- Bir ampül ayda ne kadar elektrik yakar? Led ampul ne kadar elektrik yakar? (02 Şubat Perşembe)
- Mucize formül! Duşakabin lekeleri nasıl geçer? Duşakabin kireç ve su lekesi nasıl çıkar? (02 Şubat Perşembe)
- Televizyon ne kadar elektrik tüketir? Televizyonun günlük elektrik masrafı (02 Şubat Perşembe)
- Buzdolabı ne kadar elektrik tüketir? Buzdolabının günlük elektrik masrafı (02 Şubat Perşembe)
- EYT emekli maaşı hesaplama, EYT maaş hesaplayıcısı (02 Şubat Perşembe)
- Halis Ağa deliriyor, tarih yazan sahne! Yalı Çapkını bölüm fragmanı! Yalı Çapkını yeni fragman! (02 Şubat Perşembe)
- Baş Ağrısını Dindirmenin İlaçsız 10 Yolu (02 Şubat Perşembe)
- Spotify Aile Hesabı Nasıl Oluşturulur? İşte en kısa yolu... (02 Şubat Perşembe)
- Ülke puanı kaç oldu? UEFA ülke sıralamasında kaçıncı sıraya yükseldik TÜRKİYE) (02 Şubat Perşembe)

