Makale Yaz
eleanor34
Bu haberi yazdır
Pınar başı Bruma Bruma
 Eyl
02
 2013

  Herkese merhabalar başlıktanda anlayabileceğiniz gibi Bruma hakkında ve bu transferden sonra kişisel öngörülerimi paylaşmak istedim.

  Öncelikle Bruma bize 12 milyon € ya mal olmus bir oyuncu tarihimizdeki en pahalı oyunculardan birisi sanırım Jardel den sonra 2. Ama asıl önemli olan Bruma nın yaşı. Bu çocuk daha 18 yaşında ve potansiyelli bir oyuncu ben inanıyorum ki takımda kendisine 11 de yer bulacak ayrıca kendisini geliştirip muhtemelen 21-22 yaşındayken iyi bir bedele satılacaktır. En kötü 7-8 e satarsınız ki 4 milyon euro zararınız olur ama gençlere böyle paralar harcanması lazım biz kimlere 7-8 milyon € lar verdik.

  Bruma nın transferi çok önemli ama söylede bir gerçek var mağlesef yabancı sınırlaması var. Yani Bruma ya yer açmak lazım. Benim asıl söylemek istediğimde bu işte. Bana kalırsa Fatih Terim Sneijder in bir lüks değil zorunluluk olması için sistemi değiştirmeyi düşünüyor ki Emirates Cup ta bunun sinyallerini bence verdi ve çokta faydasını gördü. Bence devre arasında biz Drogba yla yolları ayırırız ve ayırmalıyızda. Drogba benim İbrahimoviç ile birlikte en çok sevdiğim forvet oyuncusu Stanford Brigde e ilk geldiği gün bile hala aklımda attığı goller, kazandırdığı kupalar, hatta gol attıktan sonra ki korner direğine koşup kollarını iki yana açması var. Ama şuda bir gerçek ki son 2 maçımızda gerçekten birşey oynamadı sadece CV si yüzünden sahadaydı ve artık 35 yaşına geldi yani zeka olarak müthiş ama istediklerini yapabilecek güçte değil artık. Hala gücü var ayağından topu çokta kolay kaybetmiyor ama ileriyede taşıyamıyor ve Sneijder le birlikte bir sistem üzerinde yoğunlaşmamızı engelliyor. Çünkü Burak su 6+0+4 durumundan dolayı vazgeçilmez bir oyuncu konumunda hem 2 forvet hemde forvet arkası olunca kanatsız kalıyoruz. Son olarak bence devre arası Drogba ya teşekkür edilip gönderilmesi gerekiyor ki Terim kafasındaki 4-2-3-1 i rahatça uygulayabilsin. Ayrıca Bruma sağda Arda sol da ortada Sneijder bizi ŞL de yarı final oynatabilir diye düşünüyorum.

   Yazımı okuduğunuz için teşekkürler umarım ligde toparlanırız ve hak ettiğimiz yere yani 1. liğe çıkarız ve 4. yıldızımızı büyük bir şölenle kutlarız.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
  2015
  2014
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...