
02
2013
Herkese merhabalar başlıktanda anlayabileceğiniz gibi Bruma hakkında ve bu transferden sonra kişisel öngörülerimi paylaşmak istedim.
Öncelikle Bruma bize 12 milyon € ya mal olmus bir oyuncu tarihimizdeki en pahalı oyunculardan birisi sanırım Jardel den sonra 2. Ama asıl önemli olan Bruma nın yaşı. Bu çocuk daha 18 yaşında ve potansiyelli bir oyuncu ben inanıyorum ki takımda kendisine 11 de yer bulacak ayrıca kendisini geliştirip muhtemelen 21-22 yaşındayken iyi bir bedele satılacaktır. En kötü 7-8 e satarsınız ki 4 milyon euro zararınız olur ama gençlere böyle paralar harcanması lazım biz kimlere 7-8 milyon € lar verdik.
Bruma nın transferi çok önemli ama söylede bir gerçek var mağlesef yabancı sınırlaması var. Yani Bruma ya yer açmak lazım. Benim asıl söylemek istediğimde bu işte. Bana kalırsa Fatih Terim Sneijder in bir lüks değil zorunluluk olması için sistemi değiştirmeyi düşünüyor ki Emirates Cup ta bunun sinyallerini bence verdi ve çokta faydasını gördü. Bence devre arasında biz Drogba yla yolları ayırırız ve ayırmalıyızda. Drogba benim İbrahimoviç ile birlikte en çok sevdiğim forvet oyuncusu Stanford Brigde e ilk geldiği gün bile hala aklımda attığı goller, kazandırdığı kupalar, hatta gol attıktan sonra ki korner direğine koşup kollarını iki yana açması var. Ama şuda bir gerçek ki son 2 maçımızda gerçekten birşey oynamadı sadece CV si yüzünden sahadaydı ve artık 35 yaşına geldi yani zeka olarak müthiş ama istediklerini yapabilecek güçte değil artık. Hala gücü var ayağından topu çokta kolay kaybetmiyor ama ileriyede taşıyamıyor ve Sneijder le birlikte bir sistem üzerinde yoğunlaşmamızı engelliyor. Çünkü Burak su 6+0+4 durumundan dolayı vazgeçilmez bir oyuncu konumunda hem 2 forvet hemde forvet arkası olunca kanatsız kalıyoruz. Son olarak bence devre arası Drogba ya teşekkür edilip gönderilmesi gerekiyor ki Terim kafasındaki 4-2-3-1 i rahatça uygulayabilsin. Ayrıca Bruma sağda Arda sol da ortada Sneijder bizi ŞL de yarı final oynatabilir diye düşünüyorum.
Yazımı okuduğunuz için teşekkürler umarım ligde toparlanırız ve hak ettiğimiz yere yani 1. liğe çıkarız ve 4. yıldızımızı büyük bir şölenle kutlarız.

- Kadın Girişimciler İçin Kredi Olanakları (19 Mayıs Perşembe)
- En Son Takibe Alınma Tarihi Ne Zaman Silinir? (19 Mayıs Perşembe)
- Elektronik Ürün Senedi ELÜS) Nedir, Avantajları Nelerdir? (19 Mayıs Perşembe)
- Cari Açık Nedir ve Nasıl Hesaplanır? (19 Mayıs Perşembe)
- Dünyanın En Büyük 2. Borsası: Nasdaq Borsası (19 Mayıs Perşembe)
- Vakıflar Bankası Başka Bankaya EFT Ne Zaman Geçer? (19 Mayıs Perşembe)
- Halk Bankası Gece Yapılan EFT Ne Zaman Hesaba Geçer? (19 Mayıs Perşembe)
- Ziraat bankası EFT Saati Kaçta Başlıyor? (19 Mayıs Perşembe)
- Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme Nasıl Yapılır? (19 Mayıs Perşembe)
- Kredi Kartı Borcumu Nasıl Yapılandırabilirim? (19 Mayıs Perşembe)
- Finansbank Başka Bankaya EFT Ne Zaman Geçer? (19 Mayıs Perşembe)
- KOSGEB Mobilya İmalatı Desteği Nedir, Nasıl Alınır? (19 Mayıs Perşembe)
- Kredi Kartı Öğrenciye Çıkar mı? (19 Mayıs Perşembe)
- Hangi Banka Maaş Bordrosuz Kredi Verir? (19 Mayıs Perşembe)
- Dünya Ticaret Örgütü Nedir? (19 Mayıs Perşembe)
- Su Diyeti Nedir ve Nasıl Yapılır? (19 Mayıs Perşembe)
- Siyah Maske Nedir, Faydaları Nelerdir ve Nasıl Kullanılır? (19 Mayıs Perşembe)
- Hangi Diziler Final Yapıyor? (19 Mayıs Perşembe)
- Erşan Kuneri Ne Zaman Yayınlanacak? (19 Mayıs Perşembe)
- Çilek Nasıl Temizlenir? (19 Mayıs Perşembe)
- Terrier Cinsi Köpekler Ne Kadar Tıraş Edilmelidir? (19 Mayıs Perşembe)
- Muhabbet Kuşları İçin Yem Seçimi Nasıl Olmalıdır? (19 Mayıs Perşembe)
- Kuşların Hastalıkları Nelerdir? (19 Mayıs Perşembe)
- Kuşların Hasta Olduğu Nasıl Anlaşılır? (19 Mayıs Perşembe)
- Kuşlarda Tüy Dökülmesi Normal Midir? (19 Mayıs Perşembe)
- Kuşlarda Solunum Sistemi Problemleri Nasıl Anlaşılır? (19 Mayıs Perşembe)
- Kuşlarda Sindirim Sistemi Problemleri Nasıl Anlaşılır? (19 Mayıs Perşembe)
- Kuşlar Neden Gaga Taşı Kullanılır? (19 Mayıs Perşembe)
- Köpeklerin Kan Tahlillerine Hangi Durumlarda Bakılır? (19 Mayıs Perşembe)
- Köpeklerde Vitamin Eksikliğe Sebep Olan Nedenler (19 Mayıs Perşembe)

