Makale Yaz
rdeniro
Bu haberi yazdır
Çilek ve Muz
 May
15
 2013

Irkçılık da spor sahalarına girdi en sonunda hidayete ermiş olduk. Alında Emre Zokora olayında konuşulmuştu ama malum medyamız, bir yanda trabzon diğer yanda fenerbahçe olunca tabii, gönül rahatlığıyla üstünü kapadı.Emre belozoglu ismindeki futbolcu da takipsizlik kararıyla davası sonuçlanmıştı.

( meiresles olayına değinmiyorum, ( tombalanın feriştahını çekiyor )  çünkü Cristiano Ronaldo henüz açıklama yapmadı !!! zaten çıkıp da o hareket portekizde sevgiyi barışı anlatıyorlar derse şaşırmam malum erkeğin kalbi kasığında derler zatene bağlarlar konuyu geçer gider )

Şimdi daha büyük bir yangın yeri, daha büyük bir olay, malum bu sefer baş aktör GALATASARAY, DROGBA ! iki büyük efsane !! şimdi ortamı kapatamıyorlar. yumuşatamıyorlar, isim DROGBA olunca dış başın ayağa kalkmış vaziyette haberler yayınlanıyor, muzlu fotoğraflar paylaşılıyor.Uefa tetikte bekliyor ! sonra ne mi oluyor yine aynı kişiler çıkıyor ve söylemler değişmiyor ;

-üzerimize oyunlar oynanıyor,

-kimse fenerbahçeyi böyle bir ortamın içine çekemez

( herhalde yine 3 temmuza bağlayacaklar mevzuyu )

birde sıkılmadan o şahsı basın toplantısına çıkarıp ezberletilmiş cümleleri söyletiyorlar.

Hadi bu kişi rahatsız Muzla besleniyor devamlı ! rahatsızlığı olan adam ameliyat olan adam oturur muzunu yer , tellere tırmanıp düşman askerine namlu gösterir gibi nimeti sallamaz, ayrıca biliyorsunuz ki tek bir fotoğraf yok ikinci bir şahıs var, 4. hakemin elinde soyulmuş muz var, sahaya atılan muz var, kafasına siyah poşet geçirmiş elinde negro( ingilizce zenci demek ) bisküvi sallayan iki tane bayan var, zaten ingilterede ırkçılık yüzünden futbol hayatı bitme noktasına gelen bir futbolcu var :)

Bunlar buz dağının görünen yüzü birde diğer yüzüne bakalım ! malum konuşmaya sıra gelince cümlelerine şu şekilde başlayan bir yönetim anlayışından bahsediyoruz:

-Biz şimdiye kadar hep sustuk artık konuşma vakti !!!

peki gerçekten de susuyorlar mı bakalım:

Ne gariptir ki malum bir basketbol hazırlık maçında cemal nalga skandalında bu olayın takipçisiyiz diyerek internet sitesinden bildiri yayınlayan, ortalığı yangın yerine çevirenler, 3 temmuz günü bu ateş üfleyerek sönmez diyen bir camiaya kin ve nefret besliyor !!!

yine ne gariptir ki hep sustuklarını iddia edenler daha 2 ay önce şampiyonluğu henüz kovalarken eski başkanvekili beyaz tv ye çıkıp spk dan giriyor drogba sneijder transferinden çıkıyor, şikeden giriyor denizlide kaçan şampiyonluğa bağlıyor !!!

ve ne gariptir ki başkan mali kongrede 1 saat kouşuyorsa 40 dakika yarın maç yapacağı rakibinden şöyle bahsediyor: SPK hırsızlığı, stada kondular, bizi geçecekler tabii ( vergiyi ima ediyor ) ASY için devlete sözlerini tutmadılar, denizlide  olaylar dönmüş üstünü kapadılar vs vs vs ...

Sayın Ünal Aysal için federasyon başkanı ile görüştü, önleri kesiliyormuış demekki bir bildiği var savcılar göreve diyen kafa ! sadece 3 dakika önce ağzından şu cümleler dökülüyordu !

-2006 yılı denizlide kaçan şampiyonluktan beri önümüz kesiliyor !!! Komediye gel :)

aslında söylenecek o kadar söz varki , çok basitbir cümleyle bitirmek istiyorum,

malum zat zamanında GALATASARAY da nice yönetimler nice yöneticiler geldi geçti, faruk süren, mehmet cansun, adnan polat, ünal aysal, hatta ve hatta rahmetli özhan canaydın !  hepsiyle takıştı  (belki bir dönem polat hariç malum o zaman da da ligde pek bir iddiamız yoktu. ) sadece bizimle de değil kendi camialarından en az 4-5 kişi sayılabilir yönetimde görev almış ya da başkanlığa aday olmuş ! anladınız siz onların kim olduğunu, ama hep o haklıydı, hep o adildi vs vs vs

en son ne mi oldu bir taraftar öldürüldü ! ırkçılık sahamıza bulaştı ! haftaya kimi transfer edeceğimizi konuşmak üzere hoşçakalın !!





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2017
 
Ağustos (1)
 
Şubat (1)
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...