Makale Yaz
sinan-turk
Bu haberi yazdır
Real Madrid Realitesi !
 Nis
10
 2013

   Sevgili renktaşlarım;

 9 nisan gecesi yüce Galatasaray camiasının gurur gecelerine eklenen müthiş bir mücadeleyi getirdi biz taraftarlara. İlk yarı her ne kadar etkili olamasakta tüm dünyaya mucizelerin gerçekliğini kanıtlamış bir takım bir kez daha bu mucizeyi kanıtlamaya çok yaklaştı. 2 dakikada muhteşem iki gol bizleri öylesine umutlandırdı ki yarı finale çıkabileceğimiz inancını hiç kaybetmemiş bir taraftar olarak umudumu artırdı Drogba. Fakat ne yazık ki olmadı. Yarı finale çıkamasakta saygıdeğer hocamız Fatih Terim'in dediği gibi tüm dünyanın saygısını bir kez daha kazandık.

  İlk maçın sonucu yarı finali öylesine etkiledi ki! İlk yarı belki de oyuna çok fazla asılamayışımızın en büyük nedeni bu skordu. Ben bir özeleştiri yaparak amatör hakemin dışında kendi eksikliklerimizi görebildiğim kadarı ile paylaşmak istedim bu gece. İlk maçta en büyük eksikliğimiz son yılların en büyük yeteneklerinden birisi olan Semih Kaya kardeşimizin yanına tecrübeli ve kaliteli bir stoper olmayışı ve defansif yönü yüksek kaliteli bir sol bekimiz olmayışıydı belki de. İlk maçta güzel organize olduğumuz dakikalarda gol bulabilirdik. Verilmeyen penaltılarımız verilse şu an tur geçebilirdik lakin hakem hataları Galatasaray'ımıza ve diğer Türk takımlarına biraz daha çok denk geliyor. Bu garip bir tesadüften ibarettir mutlaka !!!!!!

  Bu sezonun sonunda lig şampiyonu olacağımız inancındayım ve önümüzdeki yıl yeniden Şampiyonlar ligi arenasında boy göstereceğiz diye düşünüyorum. Bu yılki çeyrek final başarısını en azından tekrarlamak ve hedefimizin kupa olacağı bir kadroya sahip olmak için müthiş transferler yapılacağından hiç şüpem yok. Şampiyonlar ligi geliri iyi kullanılacaktır mutlaka. Yönetimimiz ve teknik kadromuz mükemmeller. Henüz transfer konuşmak için çok erken lakin ilerleyen günlerde sözleşmesi sona erecek oyunculardan ve takımımıza katkı sağlayacağını düşündüğüm oyunculardan bir kısmını anlatacağım. 

   Bu akşamki zaferin tadına varalım ve önümüzdeki yıl için şimdiden yeni besteler yapalım renkdaşlar. GSStore'dan bütçemiz yettiğince bol bol alışveriş yapalım ve Büyük Aşkımız Galatasaray'ımızın o kupayı bu maçtaki pankartta yazdığı gibi kaldırmasına tek yürek olup katkıda bulunalım. 

  Teşekkürler.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...