Makale Yaz
classic
Bu haberi yazdır
Dillere Destan Bir Son Olsun
 Nis
04
 2013

 

Akşam hepimiz üzüldük, sinirlendik belki de bazılarımız hayal kırıklığına uğradı. Sonuna kadar haklısınız ama eleştiriler biraz oturaklı olmalı. Ben de çok üzüldüm ama karşımızdaki takım da Real Madrid. Dünyanın en iyi oyuncularının toplandığı yer. Defansımız şampiyonlar ligini kaldıracak düzeyde değil. Buraya kadar takım savunmasıyla geldik ve takım savunması yaparak bu başarıyı elde etmek çok zor bişeydir. Bu yüzden aslanlarımızı ve hocamızı sonuna kadar tebrik ediyorum bize uzun süreden sonra bu zevki tattırdıkları için. 

Maça gelirsek:

Sneijder-Gökhan değişikliğini doğru buluyorum. Çünkü bu değişiklik beş defans oynamak için değildi. Aksine üç defans oynayıp Riera ve Eboue'nin kanat oynaması içindi. Tabiiki de ilk defa denenmiş bir sistemdi. Fatih hocanın bu tür değişikliklerini her zaman gördük ve çoğu zaman işe yaradı. Bir Türkiye maçında beş forvet oynattığını hatırlıyorum :).

Burak'ı neden çıkartmadı?

Benim düşünceme göre; Burak Real savunmasını en çok yoran isimdi. Onu çıkarsaydı savunma rahatlayacaktı ve bu sayede bir Sergio Ramos golü bile izleyebilirdik.

Neden açık futbol oynadık?

 Real Madrid gibi bir takıma savunma veya kapanma sökmez kardeşim. kapanmak bizim aleyhimize olurdu ve farka gitmemiz işten bile olmazdı.

Drogba ve Eboue

Maçta Drogba ve Eboue'ye gerçekten çok kızdım. İkisi de net pozisyon bulmuşken gol atamadılar. Böyle bir takımla oynuyorsun ve böyle şansları kaçırıyorsun. Adama naptın sen diye sorarlar.

Hakemden konu açmak bile istemiyorum cidden ağzımın yorulma ve sesimin kısılma sebebi oldu.

Maçta daha çok konuşulacak şey var ama fazla uzatmaya gerek yok. Şimdi bizim görevimiz takımımıza her zamankinden daha fazla destek olmak ve bu yenilginin onları düşürmesine izin vermemektir. Takım elinden geleni yaptı, aslanlar gibi oynadı. Bize tebrik etmek düşer. 

Son diyeceğim ise rövanş maçında taraftarımızın var gücüyle destek olması ve onlara sahayı dar etmesidir, cehennemi onlara yaşatmaktır. Eğer bu sezon şampiyonlar liginde son maçımızsa DİLLERE DESTAN BİR SON OLSUN!

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...