Makale Yaz
classic
Bu haberi yazdır
İki Yenildik Diye Vaz Mı Geçeceğiz ?
 Eki
10
 2012

Sitede görüyorum bazı kişiler "Artık hiç ümidim kalmadı." gibi şeyler yazıyorlar. Arkadaşlar Galatasaray ruhu Aslan ruhu bu mudur? Sorarım size. Hatta "Fatih Terim git." diyeni gördüm kendimden utandım ya. Ayıptır kardeşim ayıp! 2 sene önce bu takımın ne halde olduğunu ne çabuk unuttunuz? Ben unutmuyorum sinir krizleri geçirdiğim günleri. Bu adam bu takımı kendine hazırlık şansı vermeden şampiyon yaptı. Özlediğimiz şampiyonar ligine kavuştuk. Peki bu adam bunu ne için yaptı? İki maç kaybettik diye kendisini istemeyen birkaç aklından yoksun kişiyi görmek için mi? O kişilere sesleniyorum lütfen arkadaşlar aklınızı başınıza alın böyle saçmalıkları bırakın.

Şimdi gelelim asıl konumuza. Şampiyonlar ligine iyi başlamadık evet ama bu kadar süre o lige katılmayan bir takımdan fazlasını istemek bencillik olur bence. Oyuncularımız o tecrübeyi birden kazanamaz. Ama ne olursa olsun bu gruptan çıkmak için takımımızı desteklemek zorundayız. Galatasaray ruhu bunu ister, Metin Oktay ruhu bunu ister. Birincilik olmazsa ikincilik olmazsa üçüncülük olacak inşallah. İnancımızı bırakırsak herşeyi bırakmışız demektir. Geçen sene herkes takımı destekliyordu şimdi ne değişti(Bu sözlerim herkese değildir.)? Bu iş böyle olmaz kardeşim! İyi gün taraftarlığıyla bu iş yürümez. Her zaman her şartta örnek veriyorum küme bile düşsek takımımızın yanında olacağız bu iş bu kadar basit.

Solbek için Hakan Balta veya Rieranın yeterli olacağını düşünmüyorum. Hakanı biliyoruz zaten Rierada ofansif olarak fena değil ama defansif yönlerden kaybediyor. Bilmiyorum belki de bu durum bir fırsattır. Altyapıdan nasıl bir Semih nasıl bir Emre gerektiğinde çıktığı gibi bir solbek de çıkabilir. Bu durumu lehimize çevirebiliriz. Bir şey de kaybetmeyiz bunu yaparak. Forvette Burak artık herkesin kendine oynayamayacağını anlamak zorunda. O bunu öğrenene kadar Umut-Elmander iyidir. Gerçi çoğunluk böyle düşünüyodur da herşey güzel giderken Umutun sakatlığı bütün dengeleri bozdu. Hala da etkileri devam ediyor. Bunu kimse hesap etmemişti, daha doğrusu Burak yapar diye düşünüyordu herkes. Ama olmadı ne yazık ki. Ha olurmu inşallah olur zaman gösterecek. Bu konuda da Baroş'a da son bir şans verilmesi görüşündeyim. Riera ya veriliyorsa Baroş'a da verilmeli bence. 

Son olarak takım geçen sene rayına oturmuş halde gayet güzel gitti ama bu sene adam eksilmemesine rağmen bir şeyler ters gidiyor. Bunun sebebi sadece melonun düşük performansı olması imkansız. Bana kalırsa takımı bozan kadro rotasyonu oldu. Çünkü geçen sene oturmuş bir kadro vardı. Fatih hocanın sistemi budur. Herkes forma için yarışır hakeden formayı alır. Bu sistemin avantajı herkes takımın nasıl oynayacağını tam olarak biliyordu ve düzenli ve baskılı bir oyun vardı. Şu andaki oyuna bakın bir de. Bu sene farklı kadro denemelerinin takımın düzenini bozduğu kanaatindeyim. Belki düşünceleriniz benimle farklı olabilir ama yorumlarınızı aşırıya kaçmadan yazmanızı rica ediyorum. İyi günler...

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...