Makale Yaz
izmirugur
Bu haberi yazdır
TÜRKİYE'dir GALATASARAY..
 Mar
16
 2013

Bu yazıyı yazmandan önce büyük bir öfkeyle izliyordum beşiktaş maçını. Sebebi malum;ezerek yendiğimiz schalke ve karşılaşacağımız Madrid takımlarının beşiktaş tribünün'de bayraklarının açılması. Gerçekten sinir bozucu birşey. Peki neydi istedikleri? 100 yılı aşmış olan bir klüp Türkiye düşmanı mıydı? Yoksa Galatasaray'ımı kıskanıyorlardı. Hayal bile edemeyecekleri yerlere geldiğimiz için. Yada bu kin,nefret sezon başında vermediğimiz saha yüzündenmiydi? Eğer öyleyse ki bu en büyük ihtimal,hatırlatmakta fayda var. Biz'de merhum Canaydın yönetiminde Olimpiyat'da oynardık maçlarımızı. Herneyse çok şükür geçti o günler.

Schalke maçından önce Galatasaray yönetimi hep bir ağızdan hedef 2020 olimpiyatları derken,maça 2020 yazılı formalarla çıkmak isterken,her aldığımız başarı sonrası Türk bayrağı sallarken bize karşı alınan bu cephe ne diye? Yıllarca parasızlık çekip fakat her seferinde hedefinde Türk olmayan takımları yenmek amacı güden bir Galatasaray'ı desteklemek mi yoksa bunları başarmak isteyen bir takımın karşısında durup başka milletlerin takımının bayrağını açmak mı Türkiye sevgisidir. Unutulmamalı ki Türkiye futbol ligi ağır bir şike davasından geçmiş ve itibarı kaybolmuş olmasına rağmen Dünya çapında iki futbolcu getiren ve Avrupa'da son 8'e kalarak Türk milletinin gücünü tekrar ıspatlayan Galatasaray olmuştur.

Spor yazarlarının dediği gibi gerçekten ülke bu zafer sonrası bir bütünleşme örneği mi gösteriyor? Tabiiki hayır. Boş tebrikler sürekli havada kalıyor. Bazı klüpler adına simgeleşen isimler çıkıp bu Galatasaray hiçbirşey yapamaz derken hatta daha'da küstahlaşıp Aldığımız kupalara tesadüf derken ve yakaladığımız başarılar onların ciğerine bir ok gibi saplanırken utanmadan hala görevlerini icra ediyorlar. Utanmıyorlar,çekinmiyorlar. Yazık ülke adına yazık. Bizler ise 1905 ten gelen bir özveriyle Türklüğümüzden ve Galatasaray'lılığımızdan ödün vermeden başarıdan başarıya koşuyoruz. Eee boşuna demiyoruz    TÜRKİYE'dir GALATASARAY...

 

                     Saygılarımla Büyük Galatasaray'ın nacizhane küçük bir taraftarı.. Uğur KAYALAR..





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...