Makale Yaz
Bu haberi yazdır
Bazılarının Hayali Bizim Gercegimiz. Biz Kendi Ligimizdeyiz!
 Mar
13
 2013

6 Sene sonra Avrupada gelen basarı hepimizi fazlasıyla mutlu etti. Cok kotu baslayan bir devler ligi seruveni sonrasında toparlanan bir takım. Devre arasında dunyanın en iyi forvetlerinden biri ve en iyi ortasahalarından biri ile guclenen kadromuz hak ettigi yere bir kac sene icinde gelecek.

Dunki macın ilk 45 dakikasında bu sezonki Galatasarayı tanıyamadım. Surekli saldıran basan bir takım. Genclerbirligi macında oldugu gibi yine kaleciyi gecemeyen bir Galatasaray. Aman hep boyle oynasınlar. Takıma katkısı minimum olan kosmayan Hamit icin ozel bir mac ve birseyler icin cabalıyor. Sneijder muhtesem paslar atıyor orta alanı yonetiyor. Melo yine pas hataları yapıyor ama kosuyor kapatıyor. Selcuk ise diyecek bisey bulamıyorum bu adamı kaleye koysan sırıtmaz.  Takım gercekten iyi ancak gecen sezon taca atmamak ugruna sercanın kornere attıgı ve gol yedigimiz bursa macını hatırlatan bir goruntuyu Riera yarattı. İlk ataklarında golu yedik. 

Ancak hic umidimi kaybetmedim. Cunku takım saldırıyor. Daha sonra takımda umidimin minimum tuttugum bir kac oyuncudan biri olan Hamit sen git 28m topa vur direge yine carp ama bu sefer gol. "Budamı gol degil demek geldi icimden :) " Takım gercekten iyi oynuyordu ilk yarıdaki tek sikayetim vardı Burak. Burak ayagına aldıgı topu surup calım atıp gol atacak bir oyuncu degil oyle bir meziyeti yok. Zaten orta alanda almaya calısıtıgı her topu kaptırdı. Neyse yine golunu attı. Tipik ozelligi defans arkasına atılan top ile. 

İkinci yarıda ise takımı tanımaya basladım. Bu seneki o kotu oyuna donus sinyali verdi takım. Hamit ilk 45 te butun enerjisini tuketmisti belliki. İlk kez yerine sabrinin girmesini istedim. Cunku ortada Draxler gercegi vardı. Sag kanatın yavasladıgını goren Shalke hocası hemen Bastosa yakın oynattı zaten hamit defansa yardım etmedigi icin bu sorun git gide buyudu. Draxler benim takımımda gormek istedigim bir oyuncu ve onumuzdeki sezon keske alınabilse. Takım geri yaslanınca cok sorun yasadık. Ozellikle Hamit kanadından. 

Fatih Terim'i anlamak zor. Degisiklik olarak Sniejder gibi ayagında top tutup takımı yoneten oyuncuyu cıkarıp yerine Amrabat'ı alıyor. Bu gercekten anlam veremedigim bir hamle. Amrabat girdi kendi bir pozisyon yarattı kalecinin onunde okadar kotu bir vurus yaptıki icler acısı. Girdigindeki sutu ise taca gitti. Bu degisiklikler ilerde canımızı cok sıkacak gibi gorunuyor. 

Su anda hak ettigimiz gibi ceyrek finaldeyiz. Kendi ligimizdeyiz. Takımım Sampiyonlar ligini almasada benim gozumde sampiyonlar sampiyonu. Ancak seneye hedefimiz final. Final ise mutlaka seneye kanat oyuncuları almamız sart. Amrabat ve Hamit ile bu is olmaz. Cunku biz bu arenada Barcelonaya Real'e Manchester'e kafa tutuyoruz. Dun gordukki kanat oyunu tek top nasılı oynanır. Bunu gorerek Shalke gibi bir hat kurmamız sart. 

Umarım en buyuk hayallerimden Draxler sezon sonu bize gelir. Cok zor gorunuyor ama ihtiyacımız oldugu acık. 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...