Makale Yaz
mehmet07
Bu haberi yazdır
En iyi Futbol = 0 puan
 Mar
09
 2013

Önceki maçlardan farklı olarak 4-4-1-1 dizilişiyle sahaya çıkmıştı Galatasaray.Amrabat,Drogba,Sabri ve Dany'de ilk 11'de düşünülmemişti.Çok iyi başladı maça Galatasaray.İlk 20 dakika inanılmaz bir baskı ile net pozisyonlar bulduk.Ama beklediğimiz gol gelmedi.Daha sonra 20 ile 45 arası oyun yine kontrolümüzdeydi ancak ilk 20 dk.deki oyunumuz yoktu buna rağmen net fırsatları değerlendiremedik.İyi alan daraltımı ile hem Gençlerbirliği'nin kontra atağa çıkmasını engelliyor,hem de rakibin oyun kurmasına engel oluyorduk.İlk yarıda ki oyunun özeti Galatasaray oynuyor,Gençlerbirliği seyrediyordu.

 

İlk yarıda öne çıkan isimler müthiş bir istek ve iyi oyunla geri dönen Eboue,önceki maçlara nazaran kendini toparlayan Hamit(Allah'ım artık Hamit kale direklerini dövmekten vaz geçsin de 3 direğin arasına soksun şu topu),uzun süre sahada olmamasına rağmen mücadelesiyle,pas trafiğine katkısı ile Emre,sahanın her yerinde olan Selçuk ve savunmada 0 hata ile oynayan Semih-Gökhan Zan'dı.

 

2.yarı'da oyuna biraz tutuk başlamıştık ama kontrolü yine elimize aldık.55. dk.de bana göre saçma sapan 2 değişiklik yaptık.Sneijder ve Özellikle iyi oynayan Emre'yi çıkarıp Umut ve Amrabat'ı almak bana göre çok yanlıştı.Aynısını Ordu maçında denemiştik ve tutmuştu.Ama bu maç Ordu maçı gibi değildi.Ordu maçı mecburiyetti.Bu maçta dk. daha 55 iken,maç 0-0 ken ve takım iyi oynarken  4-4-2'ye  dönmek tam bir saçmalıktı.

 

Gençlerbirliği 1-0 öne geçince  oyuna Drogba'yı da soktuk ve Drogba-Burak-Umut 3'lüsüne döndük.65' den sonra rakip kalede ciddi bir baskı kurduk ama topu bir türlü 3 direğin arasına sokamadık.Bu noktada Amrabat'a sürekli sağa çekip orta açtığı için eleştiri olabilir ama bence aptığı doğruydu.Çünkü ilerde Drogba-Burak-Umut varken kenarlardan sürekli orta açmak mantıklıydı.

 

Drogba'ya çalınan penaltı penaltı değildi atamaması daha iyi oldu.Fakat Sneijder ve Drogba'yı getiren yönetim tarlada oynatmaya mı getirdi anlamıyorum.

Duran top konusu başta tatlı bir sıkıntı gibi görünürken kötü bir durum halini almaya başladı...

 

Son sözüm artık iyice haddini aşan,gözleri sarı-lacivertten başka rengi görmeyen,taraflı kanalın,aşırı taraflı yorumcusuna;sen oraya hakemi yorumlamaya değil,maçı yorumlamaya çıkıyorsun.K.Paşa maçında 90'da FB'ye çalınan penaltıya penaltı değildi ancak baskılı ve iyi oynayan FB maçı haketti diyen sözde türkiye'nin en iyi(!) futbol yorumcusu,Drogba'ya çalınan penaltı rezalet,hakem rezalet,Zekeriya Alp rezalet...Kimden emir aldığın cok belli oluyor.

 

Toparlamak gerekirse iyi ve istekli oyun,akıcı futbol.İyi olmayan 2 şey zemin ve yenilgi...Salı günü sezonun en kritik maçına çıkacağız.Elenirsek takımda ciddi problemler ortaya çıkmaya başlayabilir.İNŞALLAH ALMANYA'DAN TURU ALIR GELİRİZ..





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...