Makale Yaz
ua27ua
Bu haberi yazdır
Yakışmadı...
 Mar
03
 2013

 

Evet renktaşlar bir lig maçını daha geride bırakmış bulunuyoruz hemde çok şanslı bir şekilde!

Maçta ilk yarıı izledikten sonra dedimki herhalde taktik deniyoruz rakibi yorup biz oynamaya başlıcaz diyodum bu düşüncem dakika 55'e kadar devam etti.

Ama o dakikadan sonra herşey değişti çünkü 2. yarı başladı bizim takım hala top oynamıyor oynamayı bırakın rakibi zorlamıyor.

Maçta o dakikadan sonra zaten Eskişehirspor'lu oyuncular yorulmuştu ve onlarda yavaş yavaş oyundan kopmaya başladılar.Ben bi ara maçın berabere bitmesi için seviniyordum..

Eğer Muslera olmasaydı belkide mağlup olmuştuk gerçekten artık kendine geldiğinii gösterdi Muslera ÖZELLİKLEDE ONU ELEŞTİRİP GÖNDERMEK İSTEYENLERE!

Sabri çok seviyorum bu adamı gerçekten adam gibi adam ama bir maçı diğerini tutmuyor Schalke maçından önceki bir-kaç maçında çok iyi oynadı o maçtada çok kötü değildi ama arada bir kaç maçta çok iyi bir performans sergilemedi özelliklede dünkü maçta hele o boş pozisyonda ceza sahası dışından attığı şuta deli oldum.Her ne olursa olsun Eboue'nin tecrübesi daha fazla ve tercihimiz Eboue olmalı...

Semih Gökhan ikilisi dün hata yapmadılar bir kaç pozisyonda özellikle direkten dönen toplarda paniklediler ama hata yapmadılar..

Özellikle Gökhan konusuna dikkat çekmek istiyorum.GÖKHAN DÜN BÜTÜN KAFA TOPLARINI ALDI EĞER DANY  OLSAYDI O TOPLARIN ÇOĞU İÇERİYE DÜŞMÜŞTÜ BUNU HEP SÖYLEDİM YİNE SÖYLÜYORUM Bİ SAVUNMA OYUNCUSUNDA KAFAYA ÇIKMA ÖZELLİĞİ YOKSA O ADAM BÜYÜK BİR STOPER OLAMAZ.

BEN GÖKHAN'A DANY'DEN ÇOK İYİ BİR OYUNCU GÖKHAN HARİKA BİR OYUNCU DEMİYORUM AMA BENİM BİLDİĞİM BİR STOPERDE OLMASI GEREKEN İLK ÖZELLİK KAFA TOPUDUR!!

Bir pozisyon vardı Necati'nin kafa vuruşunda Muslera'nın harika kurtardığı top.Orda Gökhan yapabileceği bir şey yok çünkü orda 3 savunmacımız Sabri Semih ve Gökhan ofsayt taktiği uyguladılar ama Hakan önceki pozisyonda geriye gelmek zorunda kaldığı için o taktiği uygulayamadılar yani orda Gökhan  bir suçu yok..

Hakan ben hep söyledim bu ligde HAKAN BALTA'NIN ÜZERİNE KALİTELİ İYİ BİR SOLBEK YOK.Hakan çakılı bir solbek siz istiyorsunuz ki Hakan hucüm yapsın Hakan kanattan bindirsin ama o çakılı bir solbek olduğundan bunların beklenmesi ekstra olur ki zaten gerektiğinde hücumada destek verir..

Selçuk çok iyi oynadı diyemem ama yinede Muslera'dan sonra en iyisiydi takımın.Koştu mücadele etti ve hatta hiç ileri çıkmadığı kadar ileride oynadı..

Melo bu adamın geçen seneki haline çok ihtiyacımız var hala form tutmamış ama el mecbur elinde ondan iyisi yok elimizdeki oyunuculardan hiçbirisi onun GEÇEN SEZONKİ OYNADIĞI OYNAMAZ HOCADA BELKİ OYNAR DİYE OYNATIYOR YANİ MECBUREN..

Amrabat konusunda şunu bir türlü anlayamadım biz hucüma çıkıyoruz tamam eyvallah.AMA BU ADAMIN KANADINA TOP GELMİYOKİ DEĞERLENDİRELİM ADAMI HEM BU ADAMIN KANADINDAN HÜCUM YAPMIYOSUN HEMDE ADAMI OYUNDAN ALIYORSUNUZ ANLAYAMIYORUM BEN BU MANTIĞI!!

Sneijder takım kötü oynadı bu adama da her top geldiğinde faul yapılıyor ve hakemler bunlara nasıl göz yumuyor anlamıyorum.Snijder'in Drogba'ya daha yakın oynaması lazım yoksa çok fazla verim alamayız!!

Burak hiç irşey yapmadı.Drogba'nın indirdiği toplarla tehlikeli olmaya çalıştı ama başaramadı.

Drogba bu adamı çok yanlış oynatıyoruz hemde çok.Drogba gibi bir oyuncun var ve sen ondan golcü olarak yararlanman gerekirken servis yapmasını istiyorsun bu mantık olmaz çünkü TAKIMDA SNEİJDER'DEN BAŞKA DROGBA'NIN SERVİS YAPACAĞI BİR OYUNCU YOK BİZİM OYUNCULARIMIZ BUNU DÜŞÜNEMİYORLAR!!

Maçta Hamit'in eksikliğini hissettik gerçek futbol bilgisi olan bir adam dün Hamit'in eksikliğini hissederdi.

Nedeni ise top tutan adam yoktu ayağında!!

Alışmış pas oyunu yerine sürekli uzun topla oynadık ve hiçbir işe yaramadı.Artık 4-5-1 YANİ 4-2-3-1 SİSTEMİNE DÖNÜP ORTA SAHAYI KALABALIK TUTUMALIYIZ..

Hocam nolur artık bunu anla bu takım çift forvet kolay kolay iş yapamaz ne olur anla artık bunu ısrar etme!!

Birde dün çok zoruma gitti futbolcular FATİH TERİM'E HAKSIZ Bİ ŞEKİLDE VERİLDİĞİNİ BİLİYORLAR PEKİ NEDEN BUNU GÖRÜP ONLARA İNAT KAZANMA İSTEĞİ YOKTU HIRS YOKTU MÜCADELE YOKTU NEDEN??

 Ama bu bir ölçü olmaz biz bu takımım her koşulda destekleyeceğiz veİNŞALLAH bu sezon ligde ve avrupada iyi yerlere geleceğiz ve her sezon devamlı başarılar elde edeceğiz bu takıma bu yönetime inandık başaracağız.

Sevgilerimle.

Zübeyr Yusuf GÜRBAN

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...