Makale Yaz
kt1905
Bu haberi yazdır
Dikkat!! Arkadaşlar
 Şub
22
 2013

Arkadaşlar Schalke maçından sonra gözlemlediklerimi söylemek istiyorum..

Henüz hiç birşey bitmemişken futbolcusundan yönetimine teknik ekibinden taraftarına kadar her konuda eleştiriler okudum ve bunlar beni çok üzdü...

Neden bu kadar kritik bi noktadayken takımımıza destek vermek yerine eleştirmeyi tercih ediyoruz anlayabilmiş değilim şunları göz önüne almanızı isterim en azından biraz daha sağlıklı düşünebilmek için:

Almanya bizim için bir deplasman olmayacak belki buradakinden daha da ateşli bi taraftar orada takımımızı destekleyecek..

Sneıjder fizik olarak istenen seviyede değil ama önümüzde 2 hafta var ve iyi değerlendirilirse Sneıjder fizik olarak oldukca güçlenecektir..

Drogba %20 hazır olmasına karşın sahada yürümesiyle bile 4 tane gol pozisyonu yarattı benim hatırladığım.Schalke cephesi bile drogbanın bu durumuyla neler yapabildiğini görmüşler ki uefa'ya başvuracak kadar gözleri dönmüş..

Bunun yanında zeminden şikayetçi olanlar var ve bu yüzden yönetimi suçlayanları gördüm.. Unutmayın ki stadın drenajı en başta sağlam yapılsaydı bugün bu sorunları yaşamıyoduk ve çim zaman isteyen bir olay istersen dünyanın en iyi çimini getir en az 10 hafta üstünde futbol oynanamaması gerekir ama bizi orada iyi bi zeminde bekliyor..

Bu süre zarfında takım yeni sisteme ve birbirlerine alışacak birlikte maçlara çıkacaklar ve futbolcuların birbirini tanıması açısından çok iyi olacak..

Ve tabiki şansal ve çetesinin oyununa değinmek istiyorum, başlarda 2-3 eksik olması beklenen schalke maç yaklaştıkca şansal ve çetesi tarafından 6-7 eksik çıkacaklarmış gibi lanse edildi bu olay gerek kamaoyunda gerek taraftarlarda hatta futbolcularda bile olumsuz etki yarattı bizlerin böyle oyunlara gelmememiz gerekiyo ve bu futbolcularımızı bile etkiliyo maçta gördük ki ne Huntelaar'ın gözü 'çıkmış' ne Bastos'un bacağı 'kopmuş' artık fener medyasının oyunlarına gelmememiz gerekiyor ama sevindiri olan şu ki artık futbolcularımız ve taraftarımız schalke yi çok daha fazla önemsemeye başladı ve tamamen ona göre konsantre olacağız..

Ben Almanya'da oynanacak maçtan ümitliyim açıkcası ve ümitli olmayan ya da hala sinirli olan taraftarlara sesleniyorum tabiki hepiniz Galatasaray'ı bu kadar çok sevdiğinizden eleştiriyosunuz ama böyle davrandıkca iyi gün taraftarı profili çiziyosunuz benim şahsi fikrim budur. Tabiki takımdaki hataları eleştireceksiniz ama biraz daha sakin düşünerek yapın yorumlarınızı..

Sinirlerimize hakim olup mantıklı düşünmeliyiz Galatasaray taraftarı her zaman her yerde takımına SONUNA KADAR DESTEK OLMALIDIR gerçek taraftarlık bunu gerektirir.

Saygılarımla

Kubilay Tuncer





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
 
Şubat (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...