Makale Yaz
aslanaslanaslan
Bu haberi yazdır
Gerçek Galatasaray bu mu ?
 Şub
18
 2013

öncelikle merhabalar.

bu sitenin bence en güzel yönü yorum yazmak ve olumlu veya olumsuz eleştiri ve düşünce almak. Makale yazma yoluyla düşüncelerimi biraz daha fazla siz sevgili taraftarlara ulaştırmak istedim. daha fazla uzatmadan konuya geçeyim...

Geçen sezonki oyunumuzdan eser yok. iyi ve çok pas yapan bir takımdık ama bu sezon komple bir değişikliğe gidildi. sebebi de eski sistemin artık yürümemesi. oyuncuların formsuzluğu vs birkaç sebep söylenebilir ama bence en büyük sebep bu sezon aldığımız hamit, amrabat, burak ve umutun bu pas, verkaç, hızlı oyun mantalitesine uymadıkları.

amrabat ve hamit zaten benim sezon başındada burada bir çok kez yazdığım, gelmesini istemediğim 2 oyuncuydu. hamiti isteyen taraftarın yüzde 90'ı hamiti en son euro 2008 de izledi ve gelecek olan hamitin o olduğunu sandı. arkadaşlar hamit eski hamit değil. ben daha maçın içerisinde bir kanat oyuncusunun yaptığı bir şey görmedim (dripling, çalım, o'a inme vs) hamit artık eski günlerine dönemez. zaten ağır olan fiziği iyice ağırlaştı. ben hamitin gitmesi taraftarıyım, bize hızlı ve direkt etkili oyuncular lazım.

amrabata gelince (bir diğer istemediğim adam) kesinlikle kötü oyuncu değildir fakat büyük takım oyuncusu değil. daha ben 1 adam geçtiğini çizgiye indiğini görmedim. ha arada güzel pas falan attığı oluyor ama o da ender. şu küçük takımın kanat oyuncularına bakıyorum da bizimkilerden daha iyi olduklarını görüyorum. mesela kasımpaşadan djalma, direkt ve etkili oynayan oyuncu seri hareketleri ve çalımları var ama biz amrabata 8.5 milyon vermekte ısrar ediyoruz.

bri diğer sorun. Allah aşkına fatih hoca nesini beğendi de aldı bu dannyi ? adam canlı bomba ! bu sezon yediğimiz gollerin yarısı danny yüzünden. riskli hareketler, top kayıpları, müdahale etmeden adamı seyretmeler ve dahası bu adamda... danny bu takımda stoper falan olamaz boşna kontenjan kalabalığı... illa biri yedek oturacaksa g. zan otursun en azından yerli.

son olarak tarihimizin en büyük 2 transferini yaptık ama oyun hala istenilen seviyede değil. Drogba olmasa lig sonuncusundan dayak yiyorduk ne bu halimiz ! ligde beli doğrulmayan takımlar bizi yenip gidiyor bu nasıl işdir ?

amrabat kendi halnde topla oynar, hamit çalım atacak diye top kaybeder, selçuk birtek burağa pas atar, burakla umut illa önüne top ister ayağında top tutamaz,emrenin bitarafı kalkmış, herkes bir alem takılıyor...

ligi bu sene idare edelim inşallah şampiyon oluruz, stopere 26-27 yaşında tecrübeli lider özellikli semihi de idare edebilecek (yani ujfanın genç modeli) bir stoper, kaliteli bir sol bek. hızlı ve etkili bir sağ kanat oyuncusu alırsak eski günlerimize dönmeye başlarız yavaş yavaş.

saygılarımla.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...