Makale Yaz
molthes88
Bu haberi yazdır
Kerim'i kaçırmayalım
 Oca
02
 2013

Arkadaslar, futbol sitelerinin nerdeyse bildigim kadar tümünü takip ediyorum, futbol programlarini takip ediyorum, öyle transfer spekülasyonlari yapiliyorki.. Galatasarayimizin geleceginden endise ediyorum...Halbuki Fatih Terim her defasinda dile getiriyor, büyük rakamlara transfer yapmiyacagimizi.. Ama nedense her zaman büyük transferler konusuluyor..Sizce Kakà gibi bir oyuncuya ihtiyaç varmi? Bana kalirsa hiç gelmesin, 31 yasinda, dizindeki son ameliyat'tan sonra hizini kaybetmis, kendini rölanse etmek için inanilmaz para teklif eden bir külüp aramasi, bence bu külüp Galatasarayimiz olmamali..Söyle bi bakiyorum takima..

ilk olarak savunma.. Sizce güzel defans yapiyormuyuz? Bence hayir.. Riera ne kadar basarili görükse'de, dikkatle izlediginiz zaman neden Dany her zaman sol taç çizgisinde? Riera'nin geri gelememesinden kaynaklaniyor.. Sol bek lazim.. Atila Turan.. Hiç izledinizmi? henüz 19 yasinda ama Hakan Balta ve Riera'dan tecrïbeli gibi duruyor.. Ve gelecegi çok parlak..Orta sahaya bakarsak.. Aslinda hiç bi transfer gerekmez.. Hamit, Melo, Selçuk, Yekta ve hatta Ceyhun biraz zaman bulsa, tempo tuttursa, bence bu takimin vazgeçilmezi olur.. Bilmiyorum sizin düsünceniz nasil..

Kanatlara bakiyorum.. Engin, Aydin, Emre, Amrabat.. Bana Kalirsa, saglam bir kanat oyuncusu lazim bu takima.. Sercan Sararer bu takima hiç gelmemeli.. 23 yasinda çok klasik bir futbolcu, hep çizgide oynuyor, buda bizim sistemimize uymuyor. Ama Kerim Frei'i izledigim zaman, resmen Avrupa standartlarinda bir futbolcu.. Bence hiç kaçirmayalim, bonservisi ne kadar ise verelim alalim..Forvete bakarsak aslinda, Elmander, Burak, Umut, Sercan.. isimler güzel duruyor..Elmander, hirsli, mücadeleci, ama son vurusu biraz zayif.. Burak ve Umut takimda kalmali, gerçekten isteyerek, inanarak oynuyorlar.. Ama Sercan Yildirim, bu takima büyük umutlarla geldi, ve yikik hayallerle gidecektir.. Eminim! Bence topu ayaginda tutabilen, adam eksiltebilen, dayanikli bir forvet lazim bize.. Ve aklima gelen ilk oyuncu Fas milli takimindan Youssef El-Arabi.. Adam Benzéma tipinde, oyunu çok güzel sezen bir futbolcu ki bonservisi 5 ve7.5Milyon arasi..Ve scout ekipimize kesinlikle 4-5 takviye lazim.. Biri Almanya ligini sürekli takip edecek, biri Belçika ligini, digeri Hollanda, Fransa, Isviçre, vs. vs..





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
 
Ocak (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...