Makale Yaz
ulltradestek
Bu haberi yazdır
Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Medical Park
 Ara
19
 2012

Mesaj maçlarından birine çıkacağız. form durumu, ev sahipliği ve sakatlık durumları neticesinde favori gözükmüyoruz

fakat ben Ergin Ataman'a güveniyorum. bu maçı alabilecek güçteyiz. Rakibin ikili oyunları savunma konusunda ne kadar kötü olduğu aşikar.

Eğer furkan ve ndong ile sürekli bir ikili oyun peşine gidersek rakip afallayacaktır.

Sonrasında ise macvan, gordon, hawkins üçlüsü ile maçı koparabiliriz. kesinlikle düşük tempoda oynamalıyız. eğer kafa kafaya bir oyun olursa maç sonunda hawkins ile maçı kazanabiliriz.

Ribaund konusunda rakibin kötü olduğu yine bir başka gerçek. macvan ve furkan'a bu konuda çok iş düşüyor. burayı da işlememiz lazım.

Jamont Gordon'un şut tercihleri yine bir başka kilit nokta. İçeriye penetreler ile skor denerse daha başarılı olacağız zira şut performansı çok istikrarsız.

Cenk Akyol ve Engin Atsür ise bench katkısı için çok önemli başka bir nokta. eğer bu iki isimden de istediğimiz katkıyı alabilirsek üstünlüğümüzü hissettireceğiz. Savunma kısmına gelirsek Ömer Onan, Emir Preldzic gibi seyirciyle beraber coşan sürpriz skorerlere izin vermememiz lazım.

Bo ve Andersen ile bulabilecekleri skoru bulsunlar. bu bizi telaşa itmemeli. önemli olan ömer ve preldzic gibi isimlerin havaya girmemesi.

Sato'ya hiç değinmiyorum zira hawkins ile uğraşmaktan nevri dönecektir. Sonuç olarak ergin hoca her direk rakibinin iyi ve kötü yanlarını ezbere biliyordur ve ona göre oynatacaktır. her şey yolunda giderse galibiyet kaçınılmaz fakat karşı tarafın kulüp tarihindeki tek amacı galatasaray'ı yenmek olduğu için saha dışı bütün itlikler yapılacaktır.

Gerekirse onları da yeneceğiz!

 

İKİ KELAMDA SAĞLIK EKİBİNE EDELİM:

İki oyuncumuzun birden aynı sakatlıktan sezonu kapatması tesadüf olamaz.

Sağlık ekibinin bu işte ihmali olduğunu düşünüyorum. eklem sakatlıkları iyileşme süreci zor sakatlıklardır. hem göksenin hem de domercant bu sakatlıklardan erken dönmeye kalkınca ikisi de yalan oldu bu sene.

Bunun şanssızlık saçmalığı arkasına saklanmasına izin verilmemeli. konu kulüp içinde soruşturulup ihmal varsa eğer cezalar kesilmeli.

Göksenin savunmada Domercant'ta hücumda takımın kalitesini birer seviye yukarı taşıyan basketbolcular.

Yokluklarını inşallah aramayız demek istiyorum ama aramaya başladık bile...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...