Makale Yaz
ua-81
Bu haberi yazdır
Bazen...
 Tem
17
 2012

Herkes kadro konusunda farklı birşey yazıp çiziyor. Bende yazayım istedim. Benim görüşümdür katılmayanlarınız elbet olacaktır saygım sonsuz.

Bu sene gayet güzel bi kadro kuruldu. Aysal'ın ''ÇİLEK''inin de ekleneceği kadro Avrupa'da büyük ses getirecektir. Ben sizlere yeni sezonda kadromuzu ve değerlendirmesini yapmak istedim.

Kadromuz ; Muslera-Eboué-Ujfalusi-Semih-Hakan Balta-Amrabat-Hamit-Selçuk-Sercan Sararer-Elmander(Burak)- ''ÇİLEK''

Çileğimiz daha belli olmadığı için orası bir soru işareti çilek gelmezse bence Burak-Elmander iyi bir ikili olabilir. Birçoğunuz bu kadroda neden Melo yok diyecek. Yazımın ana konusuda o. Bence bu kadroda Melo'ya gerek yok. Hamit hem sağ açık hem sağ bek hem orta sahayı en iyi şekilde oynayabildiği için, Melo'yu değilde daha genç, daha ucuz, daha yetenekli ve kar edebileceğiniz ve aynı zamanda yerli bir yıldız adayı daha iyi olur diye düşündüm. Yabancı sınırlaması kademeli olarak düşeceği için bu kadro bizim elimizde önemli bir alternatif olacaktır.

İsimlere baktığımızda ;

Muslera : Dünyanın en iyi kalecilerinden. Duruşu ile güven veren, sempatikliği ile kendine hayran bırakan çok çok değerli bir eldiven.

Eboué : Arsenal'de oynamış. Kariyeri büyük olmasına rağmen başarıya aç, hırslı, yetenekli, çok çok değerli bir sağ bek.

Ujfalusi : Yaşına laf edilsede tecrübesiyle herşeyin üstesinden gelebilecek kapasitede. Futbolu bırakana kadar Parçalıyı layıkıyla taşıyıp genç Semih'e tecrübelerini aktaracaktır.

Semih Kaya : Altyapının önemli bir mevkiiye yetiştirdiği önemli bir isim. Galatasaray'a hem önümüzdeki yıllarda fayda sağlayacak, hem de iyi bir ücrete Avrupa'ya gidecektir.

Hakan Balta : Geçen sezon hariç son 2 sezondur vasata oynasa da, onun yerine yerli bir sol bek bulmak çok zor. Geçen sezon biraz kıprasada iyi değil. Ülkemizdeki en iyi sol bek - en azından adayı - Hasan Ali Kaldırım'dı. Ki fenerbahçe onu pilot takımı, Galatasaray düşmanı kayseriden UCUZa aldı bile.

Amrabat : Benim kadromda sağ açık oynayacak olan Amrabat, bence çok büyük yetenek. Galatasaray sevdası biraz yapmacık gözüksede başarıya aç olması ve yaptığı fedakarlıklar onun Efsane olmasına katkı sağlayacaktır. Bu sezonun yıldızı da kendisi olacaktır.

Hamit Altıntop : Melo'nun yerine oynamasını düşündüğüm Hamit, tecrübeli ve büyük maçlar oynamış bir isim. Ben Hamit'in, Melo'yu aratmayacağına inanıyorum ve Selçuk ile iyi bir ikili olacaklardır.

Selçuk İnan : Söyleyecek söz mü var? Tek kelime ile mükemmel bir futbolcu. Geçen sezon yaptığı katkıyı fazlasıyla devam ettirecek ve frikikleri ile bizi coşturacaktır. Hamit ile uyum sorunu yaşamayacaktır.

Sercan Sararer : Milli maçlarda çok beğendiğim genç yeteneğin maliyeti Melo'nun bir yıllık alacağı parayı eminim geçmez. Böyle bir yetenek kaybedilmemeli ve geleceğe yönelik iyi bir yatırım olarak MUTLAKA ama MUT-LA-KA alınmalıdır.

Elmander : Savaşcı kimliği ile Hocamızın vazgeçilmezi olmaya devam edecektir. Yanında kim oynarsa oynasın o işini yapacak ve geçen sezonkinden daha fazla gol atarak bizleri coşturacaktır.

Burak : Ben beğenmesemde yerli statüsünde iyi bir alternatif ve kontenjan konusunda iyi bir seçenek olacaktır. Selçuk ile iyi bir uyum yakalarsa bence 15-20 gol kafadan atabilir.

ÇİLEK : Aysal'ın Çileği herkezin merakla beklediği bir isim. Bu isimin kim olacağını bilmeden konuşmak zor. Sercan Sararer'in alınması ile takımda Çilek hariç 5 yabancı oyuncu olacak. Çilek de katıldığında 6 yabancı. Elmander ve Çileği bir arada düşünebiliyorsanız bana Sercan ve Melo konusunda hak vereceksiniz.

Saygılar.

Not : Transfer yok diye Başkan'a laf edenler neredeler ya, Ben göremiyorum onları. Acaba Eboué onlarıda mı pazara gönderdi, ya da Volkan evlerinden aldırtıp sabaha kadar dövdü de seslerimi çıkmıyo. Yazık böyle taraftarlara. Bizim sevdamız transferlere, başarılara değil Sarı ile Kırmızı'nın asaletinedir.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...