Makale Yaz
ua-81
Bu haberi yazdır
Transfer Politikasını Eleştirenler !
 Haz
08
 2012

Sevgili renktaşlarım.

Takımımıza yeni katılan Dany'ye parçalı forma altında başarılar diledikten sonra bu yazıma geçmek istiyorum. Tamamen benim görüşümdür katılmayan arkadaşlara saygım sonsuz.

Yönetimimizin transfer politikasına laf eden arkadaşlar lütfen bu yazıyı dikkatle okuyunuz.

UEFA kararı bekleyen yönetimimiz transferi ağırdan alıyor diye bağıran arkadaşlarım. 40 Milyon Euro bütcemiz var Allah'a şükür. UEFA nın olası cezasında transfere harcadığımız 40 Milyon Euro'yu bi düşünün. Klüp borçlarını azaltmış gelirler artmış Şampiyonlar Ligi gelirleride hesaba katılarak böyle bir bütce hazırlanmış. Diyelim transferler yapıldı ve UEFA ülke olarak cezayı verdi. Sorarım sizlere

- 40 Milyon Euro ödeyip aldığımız oyuncular avrupadan men edilen bi klüpte forma giyer mi?

- Sen kaç yıl avrupaya gidemeyeceksin ananın liginde oynayacaksın 40 Milyon Euro ile borçlarını eritsen olmazmıydı?

Bunlar size saçma gelebilir. Önümüzde bir Beşiktaş gerçeği var. Klübün borcu ortada avrupadan men cezası yediler. 2 yıl sonra maximum borç tutarının 45 Milyon Euro olması gerektiğini bilmeyen arkadaşlarım varsa öğrensinler. Klubumüzün borcu 200 Küsür Milyon Dolar.

Yönetimimiz bence UEFA kararını bekleyerek çok doğru bir adım atmakta. Avrupadan men cezasına karşı transferleri kısıtlarım ama borçlarımı öderim düşüncesini takdir ediyorum.

Gelelim yeni transferimiz Dany'ye; Bomba bomba diyip bunu mu aldınız diyen renkdaşlarıma sesleniyorum.

-Yıllığı minimum 3 Milyon Eurodan 32 yaşındaki Chivu sizi daha mı tatmin ederdi?

25 Yaşında ve süper ligin en iyi yabancı stoperlerinden birini kadronuza katmışsınız. Hemde 32'lik Chivu'nun istediği 1 Yıllık ücrete. Şimdi sorarım size mantıklı düşündüğünüz zaman Chivu mu? Dany mi? Ben sabaha kadar Dany derim.

Şimdi bu Dany'yi beğenmeyen arkadaşlarım. Sizide 3-5 Maç oynadıktan sonra görürüm. Fenev zenci sever diye bağırırsınız. Kral yaparsınız bu adamı KRAL!! Umarım yanılırımda haklı çıkan siz olursunuz.

Nasıl olsa para benim cebimden çıkmıyor diye har vurup harman savurursak sonumuz Beşiktaş gibi olur. Bu yönetimden bi cacık olmaz diğen arkadaşlar Adnan Polat başkanımız Dos Santos, Jo, Elano ,Keita vs.. futbolcular getirdi de ne oldu? Yıldız futbolcu almak kolay. Ama takımı için mücadele eden bir Eboue bir Muslera bir Elmander bir Melo bulmak çok ama çok zordur. Millet para için oynar. Biraz oturup mantıklı düşündüğünüzde bunları eminim sizde anlayacaksınızdır.

Başınızı ağrıttım yazımı sonuna kadar  okuyan değerli kardeşlerime teşekkür eder saygılarımı sunarım. Görüşlerinizide bildirirseniz memnun olurum. ZAFERLERİN GELİR GEÇER BİZE ASALETİN YETER..

Cimbom Başı Dik Yürür !

SAYGILAR..





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...