Makale Yaz
kaankoray
Bu haberi yazdır
Neden Diego RİBAS' ı almıyoruz?
 Tem
06
 2012

Sevgili GS' lılar

Bugün siteye yeni üye oldum ve site yönetimi yayınlarsa diye sizler için bir yazı kaleme aldım.

Öncelikle belirtmek isterim ki transfer gerçekten kolay iş değil hele birde bizim gibi futbolumuzu ve futbolcularımızı pazarlama sıkıntısı çeken ülkeler için. Ülkemize gelen yabancı oyuncular daha çok para kazanmak adına geliyor hiç bir futbolcu az para kazanmak için veya sarıya, kırmızıya, laciverte, siyaha, beyaza gönül verdikleri için gelmiyor. Durum böyle oluncada futbolcu transferi güç oluyor ya çok para vereceksin adamı ikna edeceksin ya da ucuzuna yöneleceksin ki ucuz etin yahniside ortada. 2000 yılından beri GS kulübünün ve taraftarının yabancı oyunculardan çektiği çile ortadır. Hal böyle oluncada yönetimimiz çekinerek ve ince eleyerek transfer yapma zorunluluğu hissediyor.

Burada sıkıntıyı aslında kulüp kendisi oluşturuyor. Taraftara yalakalık için 25 Haziran olmadı Temmuz 1 dahada olmadı kamp veya transfer zamanı bitene kadar gibi söylemler yönetim üzerinde stres oluşturuyor. Ünal AYSAL hata yaptık tarih vermekle diyerekte hatasını kabul ediyor. Birde bunlara yönetimdeki her gün duymaya alışık olduğumuz çatlak ses var ve biz GS taraftarları bunu istemiyoruz. Bülent TULUN' un GS kulübünden uzaklaştırılması gerektiğinide düşünenlerdenim. Şikede adı bile geçmeyen takımımız sırf Bülent TULUN' un mektup sıkandalı yüzünden eski başkanını mahkemeye ifade vermeye gönderdi.

Bu kadar edebiyattan ve genellemeden sonra transfer konusuna gelirsek sevgili GS' lılar aslında çokda parlak bir transfer politikamız son 12 yıldır yok. UEFA kupasını pazarlayamayıp ve bu işin ticaretini kulübümüz yöneticileri yapamadığından, üstüne pahalı transferler borçlarımızı büyüttü ve ekonomiyi iyi bilen sayın AYSAL birazda olsa bu borçları eritti. Bu kadar borç varken gidipte 60 milyon dolar transfere para ayırılmaz.

Benim şahsi düşüncem Hamit transferinden vazgeçilmesi böyle karaktersiz futbolcunun GS da işi yok, Melo transferinin yapılmaması bence Selçuktan daha fazla verilmemeli illada yapılacaksa çünkü ederi 3.300 milyon ve maç başı kesinlikle değil. Bizim kaliteli yerli oyuncularımız var bu paraları onlara dağıtırız. Yerlide Ömer Torrak, Sercan SARAÊR, Gökhan TÖRE, Serdar AZİZ gibi oyuncular alınmalıdır. Alper de GS' ın ahlak yapısına uygun futbolcu değil. Yabancı transferinde ise zaten kadro şu an ilk 11 kuracak kadar şişkin. Bu doğrultuda Riera, Pino kesin gönderilmeli yabancı kısıtlamasından dolayı forvet transferi yapılmamalı ve Baros kazanılmalı bu takımda Baros her zaman oynar ve goller atar. BJK den QUARESMA alınmalı hem ülkenin parası ülkede kalır, orta sahaya DİEGO RİBAS alınmalıdır. Meloya verilen bonservis bedeline bu adam alınmalıdır. Bu adam forvet arkası, oyun kurucu olarak oyanayabilen bir oyuncu. İlla forvet alınacaksa yabancı olarak bu kişi Salomun Kalou olmalıdır Burak Yılmaz olmamalıdır, GS takımında başarılı olamaz.

Saygılarımla sevgili GS' lılar





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2014
 
Temmuz (1)
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...