Makale Yaz
bendevrim
Bu haberi yazdır
Kim ben harbi GALATASARAY'lıyım diyorsa...
 Tem
06
 2012

Arkadaşlar; Ünal AYSAL bu göreve talip olduğunda enkaz ortadaydı, görünen köy klavuz istemezdi. Yalan yanlış, yanlı gazeteciler, yorumcular eyyam yapmaya başladı akabinde. "Olmaz bu adamdan başkan" diyerekten davullar çalmaya başlandı.

İlk icraatıydı belkide dediki "İMPARATORU bu takımın başına getireceğim". Bu sefer eyyamcı ekip yine davullar çalmaya başladı "Fatih TERİM' le olmaz bu iş, son gelişini hatırlayın" gibisinden teraneler okundu. Akabinde gecikmelide olsa şu an ki gibi sancılı bir bekleyişten sonra transferlerimiz geldi, aynı aşamada şu an yapıldığı gibi aynı eyyamcı kitle bizleri fişeklemeye devam ediyordu, "GALATASARAY bu kadroyla nal toplar" diyerekten bizi derde garketmek uğruna herşeyi yapıyorlardı.

İlk haftaları herkes biliyor, eyvah dedirten görüntü sahada alınan malubiyetlerle birlikte gözler önündeydi. Fatih TERİM başlangıçtan beri tek şey söyledi "Bu takımı yenilirken bile herkesin beğenip, alkışlayacağı takım yapacağım". Devamını herkes biliyor, çifte şampiyonluğumuz gelene kadar hepimiz aynı keyfi aldık, yenilirken bile "İyi oyundu be oğlum" dedik yanımızda maçı seyredene.

Arada zorlandık elbet, bazı sıkıntılı dönemler olmadımı oldu elbet, olacaktırda daha. Helede ortalıkta bu kadar goygoycu varken bu transfer sezonunda acı çeken bir taraftar grubu olarak gösterilişimiz, rakiplerimizin daha doğrusu rakibimizin gözümüze soka soka süper transferler yapıyor olarak medyada yer bulması (kuyt, hasan ali, mehmet topal, egemen korkmaz belkide hamit te eklenecek yarın/bugün) bizleri sıkıntıya sokuyor.

Gerçekten taraflı medyada yer bulduğu kadar süper işlermi yapıyor rakip, bu saydıklarımız gerçekten süper isimlermi? günümü kurtarıyor, gövde gösterisimi yapıyor, elimizi her attığımıza el uzatarak aklı sıra transfermi yapıyor??  

Şunu unutmamak gerekiyor; belki yanlış söylemler olmuştur, Ünal AYSAL' ın verdiği günler belki tutmamıştır, belki yanlış bir iştir baştan beri vermemeliydi tarih, verdiği tarihleride emin olun  kendi kafasından boş beleş atmamıştır. Transfer işlerinden sorumlu yöneticilerdir bu bilgileri Ünal AYSAL' a veren. İşleri bu hale getirenleride sormak gerekiyor, yada menejerlere, futbolculara, klüplere.

Şimdi bu dönemde elde ne var ona bakmalı; DANY, UMUT BULUT yeni transferler, NECATİ ve SABRİ yenilenenler, kiradan gelen CULIO, PINO, KAZIM... üstüne ortalıkta uçuşan isimler, haklarında bir sürü rivayetler dönen oyuncular.

Kazan kaynadıkça kaynıyor, heyecanla beklemedeyiz hepimiz. Kim gelecek-Kim kidecek oldu tek derdimiz.

Arkadaşlar; işin özüne gelecek olursak, bu kadro şampiyon kadrodur, her ne kadar bazı çok bilmiş GALATASARAY' lı gazeteciler eyyam yapıp şampiyonluğu bile zor aldığını sürekli söyleselerde kadromuz şampiyondur. Ve bu şampiyon kadrodan sadece bir isim MELO eksilmiştir, birde eğer saymak gerekirse AYHAN ve SERVET. 3 kulvarda savaşacak, akılıyla, yüreğiyle top oynayacak klas bir kadro oluşturulacaktır.

Eksiklerimizi hepimizden önce Fatih TERİM ve yardımcıları bilmiyormu sanıyorsunuz, transfer sezonunu en iyi şekilde değerlendirmek istemiyorlarmı sanıyorsunuz, yöneticiler bu iş için uğraşmıyormu sanıyorsunuz, GALATASARAY' ımıza yakışan, faydalı olacak, dengeleri bozmayacak oyuncular takıma katılmayacakmı sanıyorsunuz? Yanılıyorsunuz... 

Bu dönemde kim ben harbi GALATASARAY' lıyım diyorsa yanılgıya düşmeden, heyecanını yitirmeden, güvenini-inancını kaybetmeden, sabırla beklemesi gerekiyor, en iyi kadro takviyeleri yapılacaktır...

Reçete bu kadar basit; GÜVEN, ZAMAN ve SABIR.

Sürç-i lisan ettiysek affola... 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...