Makale Yaz
serikatil
Bu haberi yazdır
Fenerasyonun Şike Sirki
 Ağu
14
 2011

Fenerasyon Federasyonun kirlenmiş halidir.

Makaleme başlamadan önce Mehmet Ali Aydınlar ın ismini aşağıdaki yazımda M.A.A olarak görüceksiniz. Çünkü kendisi fb şike yaparken yönetimde olduğu için benim gözümde hala zanlıdır ! Ayrıca hala fb için neden şikebahçe yazmadığımı merak eden bir sürü arkadaşıma şu cevabı verebilirim. Mahkeme net kararı versin , gereğini yaptığımı ilk benden görebilirsiniz..

  Ne demiş M.A.A. : “ 20 yıl öncesine kadar inceleme yetkimiz var. Geriye dönük dosyaların adli boyutu olmaz ama biz gerekirse kupayı geri bile alırız.” Alırsın alırsında alacağın şey kupa olmaz ona elini süremezsin sen! Bu M.A.A nın aklı sıra sindirme açıklaması feneri kurtarma girişimidir. Aklı sıra bu tip açıklamalarla Galatasaray Camiası nı sindirecek ve fb yi küme düşürmediği zaman tepki almayacak, yoksa kupanızı alırım demeye getiriyor aba altından.

Derdi Galatasaray ın kupası da değil derdi fb sini kurtarabilmek. Ama işte İlahi Adalet denilen kavram var ya gerektiğinde olaylara elini atıp M.A.A gibi fırsatçı ve ikiyüzlü gözünü açtırmayan o İlahi Adalet ! Karar belli oldu Galatasaray tabiiki suçsuz bulundu ve takipsizlik kararı verildi. İsminden yanlış anlaşılabilir takipsizlik kararı demek delil bulunamadığı için takip edilemez demek değil kişinin suçsuuz olduğu emniyette anlaşılırsa davanın kovuşturmasına gerek olmadığı anlamına gelir. Evet M.A.A ! Bütün planların suya bir bir düştü. ÇIk hadi şimdi de açıklama yap! Biraz şeref duygun varsa özür dile Galatasaray Camiasından! Ama nerde sende o yürek M.A.A ! Yüreğiniz olsa şike yapmazdınız ki zaten! M.A.A sen değilmiydin onca insan tutuklu yönetici başkan içeride iken çıkıpta elimizde delil yok diye utanmadan ağlayan! Şmdi elinde ne delili vardı ki kupamıza o yılanlı dilini uzattın! Üstelik mahkeme takipsizlilk kararı vermişken..!

  Tüzüğe göre, şike yapmanın cezası bir alt kümeye düşmektir, bu çok açık bir şekilde ifade edilmiştir. M.A.A ise topu Etik Kurulu'na attı onlar kalkıp feneri düşürecekler.. Eee sonra ? Fenerli yöneticiler yani kısmi zanlılar kalkıp utanmadan Tahkim Kurulu ' na gidicekler. Tahkim Kurulu son yer. Ordan ötesi yok mahkemeye filan gidemezsin. E bu seferde Tahkim Kurulu mahkeme kararını beklemek isteyecek. Mahkeme beklenirken işler sulanıcak vesaire vesaire.. Ama cok kıyamet kopar bu ülkede şike yapanlar küme düşürülmezse bizden söylemesi! M.A.A bu planı yürürlüğe koyduve uygulamaya başladığından beri aykut kocamanın bile açıklamaları 180 derece çark etti farkettiyseniz. Çünkü güvencesini aldı. Ama bu işten yırtmak kolay değil. Sende koruduğun kolladığın kişiler ve kurumlarla beraber bu işin altında kalacaksın M.A.A.. !

  Hala ligin temizmiş , şike yapsalarmış geçtiğimiz senelerde Denizlispor ve Trabzonspor maçlarında şike yaparlarmış falan filan.. Hala bunları söyleyen yönetici futbolcu ve taraftarlar var ! Siz herkesi satılık zannettiniz heralde bülent uygun gibi! Denizlispor macında şike yapamadınız çünkü Denizlispor puan alamazsa küme düşücekti. Trabzonspor maçında aklınızdan bile geçiremezdiniz şikeyi ölseler de sizinle şike yapmazlar  96 yılında o insanlara yaptığınız iğrenç ve çirkeflik dolu olaylardan sonra. Siz hep böyleydiniz ya neyse artık! Ayrıca Trabzonlular namuslu insanlardır. İşinize gelince tek büyük biziz , en büyük biziz , biz tekiz(!) iş şikeye gelince ' E bir tek biz miyiz?

' Anlaşılan O ki bir tek sizsiniz. GEçen sene lig temizmiş. Yok ya! İkinci dönem kazandığınız penaltılar Trabzonspor'a verilmeyen penaltı ve kararlar, fb nin görmediği kırmızılar ofsayttan atıp sayılan golleri, Yunus Yıldırım gibi fifa kokartlı hakemimizin her nedense 2.dönem hiç bir fb maçını yönetmeyişi ve bunun mantiken bir türlü açıklanamayışı vesaire vesaire... Bunların yaşandığı lig mi temiz ? Kusura bakmayın ama siz psilik içinde yaşaya yaşaya size temiz gelmiş ama bu ligin temiz bi yanı yok her yanı pislik ve şaibe içinde ! Birde o MHK nın içinde fb nin şampiyon olması için uğraşan tipler yok mu ah ah! Tabi Oğuz Sarvan ın eşinin ve kızının fenerium da basına gülerek verdiği poz ve açıklamalarında ' biz ailecek hasta fenerliyiz ' açıklaması fb ve aziz yıldırım ın illegal ağlarının nerelere uzandığının bi kanıtı... 

  He bu arada seni unutmadım M.A.A! Sen böyle yazılmayı hakediyorsun çünkü sende en az bunlar gibi boğazına kadar pisliğin içindesin! Daha kanıtlanmamış olabilir ama sende aynısın ve zanlısın M.A.A ! bizden tarafsız olduğuna inanmamızı bekleme M.A.A özellikle açıklamalarından sonra.Ayrıca belirtmek isterim ki, ortada çok büyük bir çıkar çatışması vardır, M.A.A. Acıbadem Hastanesinin sahibidir, Acıbadem Hastanesi, fenerbahçenin şu an ki sponsorlarından biridir. Buna, ülkenin önde gelen yorumcularıda değindi, ve kimse M.A.A nın böyle bir durumda tarafsız kalabileceğine inanmıyor iken çıkmış pişkin pişkin konuşuyorsun M.A.A! Zanlı M.A.A..!

 Birde şimdi Etik Kurulu nun somut delil yok dediği lafı tartışılıyor. Etik Kurulu mu Satılık Kurulu mu belli değil. Bunca kıyamet niye koptu ozaman? Şimdi soruyorum Kozmik odada fb yi nasıl kurtarıcağınızı mı konustunuz yoksa 25 klasör delili mi? Bu ülke daha çok karışır bu topraklar daha fazla kirli sularınızı kaldıramz hepiniz altıda kalırsınız bu işin benden söylemesi...

 Ayrıca İstanbul Emniyeti ve Beşiktaş Adliyesini göreve çağırmalıyız. Bunlar komplo derken devletin yüce kurumlarını böyle atıp tutarak zan altında bırakmak suçtur. Bu kişilerde cezalarını çekmeli..

  Cehennem buz tutana kadar fbliyiz diyenlerede bi lafım var. Cahil cahil konuşmayın! Cehennemde ateş bulunmaz! Herkes kendi ateşini yanında götürür.

    Son sözüm ;

  Bizi Şike ve Teşvikten Uzak Tutarak Şerefimizi Ve Onurumuzu Korumamıza Yardımcı Olan Tüm Galatasaray Eski Başkanları, Yöneticileri, Teknik Adamları Ve Futbolcularına, Ayrıca Tüm Galatasaray Camiası Ve Taraftarına Derin Bir Teşekkürü Borç Bilirim !

                   Asaletin Bize Yeter Galatasaray....

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...