Makale Yaz
alparle
Bu haberi yazdır
Dikkat ceza kapıda
 May
11
 2012

TFF’nin son haftalarda verdiği cezalardan sonra yüksek gerilimli geçmesi beklenen FB-GS maçından sonra gsmize TFF’den gelebilecek muhtemel cezaları ve önlemleri listelemek istedim.

 

1        Tehdit: Fenerin sahasında şampiyonluk kupasını kaldırmak

Ceza Nedeni:  Sportmenliğe aykırı hareket

Önlem: Koyu siyah bir poşetin içine konulan kupa gizlice soyunma odasına götürülmeli,  orada futbolcular ayakkabılarını çıkarıp parmak uçlarında zıplayarak pandomin sessizliğinde sevinmeli.

 

2        Tehdit: Golden sonra gsli futbolcuların sevinçleri : Taraftarı kışkırtıcı hareket

Önlem: Golden sonra gsli futbolcuların yüzünde hafif bir tebessüm olup, fbli taraftarlara dönerek boynu bükük şekilde “ne yapalım ağabey, ekmek parası” der gibi hafif özür dileme de içeren hareketlerle fblilerin gönlünü alması.

 

3        Tehdit: Maç esnasında futbolculara edilen küfürler karşısında futbolcunun tepki göstermesi

Ceza Nedeni: Taraftarı kışkırtıcı hareket

Önlem: Futbolcuların maçtan önce anneler günü kutlu olsun pankartı ile maça çıkması.

 

4       Tehdit:  Futbolculara atılan para ve cisimleri gözlemci veya hakeme teslim etmek: taraftarı kışkırtıcı hareket

Önlem : Atılan paraları gözlemci ya da hakeme vermek yerine yönetimin yaptırdığı cami şeklindeki bir kumbaraya atarak, bu paraların federasyonda değil de hayırlı bir işte kullanılmasını sağlamak.  

 

Çuvalın içinde biriktirilen diğer atılan cisimler bit pazarında satılmalı ve elde edilen para ile yapılan bit şeklindeki teneke kupa, hayal kırıklığı yaşayan takımın başkanına teselli olsun diye armağan edilmeli.

 

5        Tehdit: Hemen hemen her şükrü Saraçoğlu stadındaki maçlarda kafasına cisim isabet eden gsli futbolcuların başının kanaması :

Ceza Nedeni: Futbolsever kitlesini +13’e çekmeye çalışmak

Önlem: Futbolcu ve teknik heyetin seyircinin önünde bol ketçaplı makarnayı ellerini kullanmadan, doğrudan kafalarını tabağa daldırmasıyla yüzünü gözünü daha maç başlamadan önce ketçaplaması.

 

6        Tehdit: Yanlı pardon? yanlış hakem kararlarına aşırı tepki

Önlem: Gs bu maça şampiyonlar ligi arması olan Barcelona veya Chelsea formasıyla çıkarak, Cüneyt çakır’ın Avrupa kupası maçı yönettiğini zannettirebilir.

 

7        Tehdit: Stat içinde yumurtlayan? anaç kanaryalardan temin edilen yumurtalarla futbolculara ya da teknik heyete saldırı sonucunda tepki göstermek

Önlem: maça bolca yağlanarak çıkılması atılan yumurtaların kırılmadan vücuttan sekmesine neden olacaktır. Ayrıca maç esnasında oyuncularımızla güreşmeye yeltenen fbli futbolculara da Şükrü Saraçoğlu Stadının ER MEYDANI olmadığı hatırlatılmış olacaktır.

 

Alparle





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...