Makale Yaz
aslanimbenimbe
Bu haberi yazdır
YERLİ FUTBOLCULARA YATIRIM
 Ara
20
 2019

Sevgili Galatasaray ailesi, yazımın giriş bölümünde sizlere 2020 yılında sözleşmesi bitecek, kalitesine güvendiğim bazı Türk oyuncuları ve şuan boşta olan oyuncuları listeleyeceğim.

2020 yılında sözleşmesi bitecek oyuncular;

Emre Kılınç: Ortasaha sol yaş:25 değer: 3,5M Euro

Ozan Tufan: Merkez ortasaha yaş:24 değer: 3M Euro

Hasan Ali Kaldırım: Sol bek yaş: 30 değer: 2,5M Euro

Nazım Sangare: Sağ bek yaş: 24 değer: 1,5M Euro

Sinan Bakış: Santrafor yaş: 25 değer: 800 Bin Euro (Bu sezon 17 maç 10 gol)

Sözleşmesi son ermiş oyuncu;

Batuhan Karadeniz: Devre arasında Bandırmaspordan ayrılma ihtimali var.

Transfer sezonunun açılmasıyla beraber Galatasaray’da bazı değişikliklerin olacağı kaçınılmaz bir gerçek. Sezon başı büyük hayallerle transfer edilen Andone, Nzonzi ve Seri ile yolların ayrılması, Diagne, Nagatomo, Mariano, Maicon, Belhanda ve Feghouli’nin satışı bizim için en iyi senaryo. Tabi ki tüm bunlar yapılıyorken zarara uğramamak yönetim başarısı olacaktır.

Benim savunduğum konu, artık Galatasaray’ın ilk 11 inin en az 5 tane kaliteli yerli futbolcudan oluşuyor olması. Diğer oynayacak olan yabancı futbolcuların ise Falcao gibi süper star veya Melo gibi aidiyet duygusuna sahip oyunculardan oluşması. Yerli futbolcular bizi başarıya götürecektir. En iyi yerli oyuncumuz Ömer bayram olmamalı..

Tüm yatırımlarımızın yukarıda belirttiğim yabancı oyunculara yapılması yerine 6 oyuncu değil 2-3 oyuncu alınsın ama kaliteli yerli olsun. Benim Galatasaray yakıştırdığım direkt ilk 11 e oynayabilecek yerli oyuncular; Kaan Ayhan, Okay Yokuşlu, İrfancan Kahveci, Emre Akbaba, Umut Meraş, Ozan Tufan.

Bu yerli futbolcular kendini ispatlamış oyuncular, asıl büyük başarı alt yapıda hevesle bekleyen Merih Demiral’ları çıkarıp parlatmak ama bu konuda çok başarısızız, Emin Bayram’ın üstüne düşülse korkusuzca oynatılsa yapacağı hatalara emin olunsun kimse kızmaz. Şu da bir gerçek yıldızı parlayan yerli futbolcular direkt gözünü avrupaya dikiyor. Onları maddi manevi mutlu edip takımda tutmakta yönetimin başarısı olacaktır. Mesela Muslera neden yıllardır bizde? Dünyanın tüm takımlarında oynayabilecek biri değilmi? Demekki elde tutmak istediklerimizi tutabiliyoruz.

Son olarak gönlümden geçen Galatasaray’ı aşağıda sizlere sunmak isterim.

 

MUSLERA

KAAN AYHAN – LUYİNDAMA – MARCAO – UMUT MERAŞ

OKAY YOKUŞLU

İRFANCAN KAHVECİ – EMRE AKBABA

BABEL                   (Zaman zaman yer değiştirerek)            ONYEKURU

FALCAO

 

Rotasyonda yer almasını istediklerim: Taylan Antalyalı, Jimmy Durmaz, Şener, Emre Taşdemir, Ahmet Çalık, Ozonvafor, Linnes, Ozan Tufan, Nazım Sangare, Nazım Sangare, Batuhan Karadeniz, Sinan Bakış, Felipe MELO

Profil resmime bakın kim? Emre Aşık. Gs deki son yıllarını hatırlıyor musunuz? Ben böyle futbolcuları izlemek istiyorum.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2019
  2015
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...