Galatasaray'da devrim gibi karar!
Galatasaray sezon başında radikal bir karar aldı, bundan böyle başarının hedefe göre taçlandırılması kararlaştırıldı.
Fenerbahçe derbisi yaklaştı, bir anda "Galatasaray dev karşılaşma için ekstra prim verecek mi?" sorusu ortaya çıktı. Bugüne kadar iki taraf da, futbolcularını teşvik etmek amacıyla primleri katlamış, futbolcuların motivasyonunu yükseltmek için özel primler koymak, alışkanlık haline gelmişti.
Sonunda olabilir
Bu sorunun cevabı aranırken, sarı-kırmızılıların radikal bir karar aldığı ortaya çıktı. Cim-Bom'da bırakın özel primi, normal primler bile kaldırılmıştı. Son yapılan sözleşmelere konan, "Puana göre bonus" maddesi gereğince oyuncular zaten, belli bir ödeme alıyor. Bunun üzerine galibiyet için bir prim daha verilmiş olsa, birçok oyuncu çifte kazanç elde edecekti.
Galatasaray Yönetimi hem bunun önüne geçmek hem de sadece Fenerbahçe derbisinin değil, her maçın kendileri açısından önemli olduğunu göstermek için böyle bir kararı uygulamaya koydu. Ancak sarı-kırmızılılar, sezon sonunda şampiyonluk durumunda futbolculara özel prim verme konusunu gündeme alabilecek. Sarı-kırmızılı yönetimin oyunculara yapılan ödemeler noktasında büyük hassasiyet gösterdiği, primlerin ise kulübe ek yük getirdiği vurgulandı.
Gereksiz gündem
Galatasaray'da bu kararın alınmasında sadece işin maddi boyutunun bulunmadığı da belirtildi. Yönetim ve profesyonellerin, futbolcuların bu gündemle gereksiz yere meşgul olmaması için böyle bir adım attığı bildirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona kazandı ama Yamal'ı kaybetti!

Manchester City lider oldu, Burnley küme düştü!

PSG'den ligde rahat galibiyet!

Chelsea'de 114 yıl sonra kötü tablo: Ayrılık açıklandı!

Tottenham'dan kriz hamlesi: Psikolog aranıyor

Juventus, Alisson Becker'le söz kesti

Real Madrid'e Jose Mourinho önerisi!

Bellingham'dan dikkat çeken yatırım: 1 milyon sterlin

Milan'dan Leon Goretzka'ya teklif!

İspanya'da gündem yine Arda Güler: "Ne yetenek ama!"





























