Kısa kısa...
Glasgow’da bugün Real Madrid - Bayer Leverkusen arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinde Galatasaray Kulübü’nü Alp Yalman temsil edecek.Yalman ile birlikte gitmesi düşünülen diğer yönetici Özkan Olcay’ın ise İngiltere vizesi olmadığı için gidemediği belirtildi.
Blackburn Rovers’ta forma giyen Sarı - Kırmızılı takımın eski futbolcusu Hakan Ünsal dün yine Florya Tesisleri’ne geldi. Yıldız oyuncu bu kez alt yapıya gitti ve gençlere beş çift krampon hediye etti. Hakan’ın jesti karşısında alt yapı hocaları, "Bizi duygulandırdı. Demek ki geldiği yeri unutmamış" dediler.
Bursa Galatasaraylılar Derneği üyeleri dün Florya Tesisleri’ne gelerek Başkan Özhan Canaydın ile görüştüler. Dokuz kişilik grup Canaydın’a yeni görevinde başarılar dilerken, dernek olarak her zaman yanında yer alacaklarını belirttiler.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arsenal kupada Wigan Athletic'i farklı geçti

Atletico Madrid'e Rayo Vallecano'dan ağır darbe!

Edin Dzeko asistledi, Türk yıldızlar bitirdi!

Marsilya'da sürpriz istifa: Mehdi Benatia

Yan Diomande'den Bayern Münih için transfer yanıtı

Bayern Münih'ten sakatlık açıklaması: Manuel Neuer

Juventus'ta Khephren Thuram belirsizliği!

Alvaro Morata'ya tepki: Geri dönebilir

Endrick, Fransa'da ayın oyuncusu seçildi!

Juventus: "Bu hakemlerle lig bitmez! VAR değişsin!"
























