Gerets'ten çarpıcı açıklamalar
Oysa işin perde arkası çok farklıydı. Elbette Gerets şampiyon yaptığı takımın başında kalmayı çok istiyor. Ancak çok önemli bir şartı var: İşine kimsenin karışmasını istemiyor. Gerets’in, Galatasaraylı yöneticilerle yaptığı geleceğini tayin edecek konuşmada bu koşulunu açıkça dile getirdiği, “Rahat çalışabilmem ve çıkabilecek sorunları çözebilmek için bu şart” dediği öğrenildi.
Galatasaray Kulübü’nün Belçikalı hocanın sözleşmesindeki opsiyonu kullanmakta kararsız kalmasında yaşanan bu gelişmelerin yattığı ileri sürüldü. Cim Bom’daki teknik direktör-yönetim zirvesinde Wederson’un transferi gündeme gelirken, Gerets’in Mehmet Topuz’un alınmasını ısrarla istediği belirtildi.
Söz Carrusca’ya gelince de Tecrübeli çalıştırıcının, “Sakat bir futbolcunun arkasından siyaset yapmayalım. Iliç’in de satılması gündeme gelmişti. Ancak takıma büyük katsı sağlıyor” ifalerini kullandığı ortaya çıktı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Sunderland ile Leeds United yenişemedi

Napoli, Höjlund ile tam gaz yarışta

Kenan Yıldız'ın Juventus'ta yeni maaşı ortaya çıktı!

Milan kazandı: Nkunku'dan bu sezon ilk!

Roma, Raspadori için Atletico Madrid'in cevabını bekliyor

PSG'den savunmaya 45 milyon euroluk hamle!

Real Madrid'den Ruben Neves'e ret!

Nicolas Jackson'ın menajerinden İtalya itirafı

Zaniolo için transfer itirafı!

Futbolda 2025, Luis Enrique'nin yılı oldu























