Gerets bilmecesi
Teknik Direktör Eric Gerets'le sözleşme yenilenmesi konusunu sezon sonuna bırakan Galatasaray Yönetimi, Kayserispor maçından sonra, "İstifa etmem, ancak Mayıs'ta yapılacak yeni sözleşme yeni şartlar gerektirir" diyen Belçikalı hocanın restini gördü.
Sarı - kırmızılı yönetim, Gerets'in bu açıklamalarını kendi arasında değerlendirdi, ancak geçen hafta alınan kararda değişiklik olmadı. Başkan Özhan Canaydın'ın, Gerets'le devre arası tatiline çıkmadan önce yeni bir görüşme yapması beklenirken, yönetimin yeni sözleşme konusunda genel olarak, 'Mayıs'a kadar bekleme' düşüncesinden vazgeçmeye niyetli olmadığı belirtildi.
Tekliflere açık!
Başkan Canaydın'ın, Eric Gerets'le yapacağı toplantıda kendisinden memnun olduklarını, ancak yeni sözleşme konusunu yönetim kurulunun ortak kararıyla sezon sonuna bıraktıklarını bildireceği öğrenildi.
Bu arada, Gerets'in söylediği opsiyonun sözleşmede bulunmadığı için geçerli sayılmadığı ve 'Aralık'ta sözleşme yapılır' şeklinde zorunluluğun olmadığı ortaya çıktı.
Belçikalı çalıştırıcının ise Ocak ayından itibaren teklifleri değerlendirmeye alacağı ifade edildi. Gerets'in, yönetimin Mayıs ayında sözleşme yapmak istemesi halinde yeni ücret ve şartlarda masaya oturacağı vurgulandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Inter, liderlik koltuğunu bırakmadı

Tottenham nefes aldı, Crystal Palace bunalımda

Sunderland ile Leeds United yenişemedi

Napoli, Höjlund ile tam gaz yarışta

Kenan Yıldız'ın Juventus'ta yeni maaşı ortaya çıktı!

Milan kazandı: Nkunku'dan bu sezon ilk!

Roma, Raspadori için Atletico Madrid'in cevabını bekliyor

PSG'den savunmaya 45 milyon euroluk hamle!

Real Madrid'den Ruben Neves'e ret!

Nicolas Jackson'ın menajerinden İtalya itirafı























