Sağ kanat toparlandı
Sarı-kırmızılı takımın uzun süredir sakat olan iki genç oyuncusu Sabri Sarıoğlu ile Aydın Yılmaz dün yapılan antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Teknik Direktörümüz Michael Skibbe’nin tam olarak hazır duruma gelen Sabri’ye defansın sağında görev vereceği, Yaser ile Aydın arasındaki tercihini ise bugün yapacağı kaydedildi.
Skibbe’nin, Aydın’ın maç eksiği olması nedeniyle Bellinzona maçında sonradan oyuna girerek galibiyet golünü atan Yaser’e ilk 11’de şans tanımayı düşündüğü bildirildi.
Sabri ve Aydın’a sevinen Galatasaray, Kewell’ın sakatlığının nüksetmesine üzüldü. Antrenmana takımla başlayan Avustralyalı yıldız çalışmanın sonlarına doğru arka adalesindeki ağrıları artınca idmanı yarıda bıraktı. Teknik patron Skibbe, risk etmek istemediği başarılı futbolcuyu İstanbul’da bıraktı.
Aslan’da sakatlığı ve hastalığı düzelen Ümit Karan dün takımla çalıştı. Ancak Skibbe, hazır durumda olmadığı için Ümit’i de kadroya almadı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Süper Lig'in eski yıldızı için 270 milyon dolar istediler!

Liverpool'da gündem Salah: Menajeriyle kritik görüşme

Fabregas: "Alonso'nun işi gerçekten zor"

Govou, Endrick transferine temkinli!

Atletico Madrid, Leon Goretzka için harekete geçti!

Enzo Maresca'dan Semenyo yanıtı!

Real Madrid'de Vinicius için kapılar kapalı!

Acun Ilıcalı: "100 milyon sterlin harcadım"

Zeki Çelik: "Gasperini çok etkili; 10 gün yürüyemedim"

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick























