Makale Yaz
comodor-19
Bu haberi yazdır
Tudorun Sihirli Değneği
 Ara
19
 2017

Değerli Renktaşlarım 

Tribünlerin ekserisinin medyanın tamamının isteği oldu ve "çırak acemi stajer Tudor" gitti şimdi papatya falı zamanı ( ben çoğunluğun aksine Terim'in ksinlikle teklifi kabul etemyeceğini hatta bir adım öteye taşıyorum iddiamı Terim'e ciddi bir teklif bile gitmeyeceğini düşünüyorum. 

Tudor alışık olmadığımız tipte bir hoca adayıyıydı . Hırslı, riski seven,ukala ve biraz da saplantılı. Görece bize yakın ya da ileri seviyede kiminle oynadıysak "farklı birşey yapmalıyım" düşüncesine esir olan bir teknik adamdı. Ve işleyen çarkı bozarak 8-9 puan farkla karşılarına çıktığımız belki de ilk yarı bitmeden sezonu kapattıracağımız rakipler artık ya ensemizde ya önümüzdeler. 

Tudoru savunmayacağım, maç içinde 20 yaşındaki bir seyircinin bile rahatlıkla görebileceği hamleleri görememesi beni bunu yapmaktan alıkoyuyor peki ama ya hafifletici sebepler. 

bu sezon Galatasaray Antalyaspor maçı hariç rakibinden üstün oynadığı her maçı kazandı. Kötü oynayıp kazanılan 1 puanı dahi yok. Peki rakiplerde durum nasıl ? Fenerbahçe daha dün sahasında 3 yıldır GS maçları hariç göremediği bir seyirci karşısında 0 üretkenlikle giderken valbuena ekstra 2 hareketle maçı aldı. Bizde bu profilde kim var? yani takım pozisyona giremiyor taktik tutmamış işler yolunda gitmiyor forvet top alamıyor ama maçı çevirecek birisi gerekli  Rodriguies, Fegholui,Belhanda,Yasin,Selçuk, Ndiaye, oynuyorsa Tolga bunların içinden Feghouinin bursa performansı istisna hangisi bir maçta sorumluluk aldı, Geçen seneki Bruma, podolski ve herşeye rağmen Sniejderin bireysel performansla aldığı puanla bu yılı kıyaslayalım geşin hep birlikte. Üzerine bir de Musleranın neden 5 yıldır bizden bir kademe üst takımlara sıçrama yapamadığının cevabı olan kronik yan topa çıkmama hastalığını ekleyelim. bugün itibari ile sadece ve sadece fb ile trabzon maçlarını kazandıracak bir bireysel performans olsaydı bugün Tudor için ne konuşyor olurduk? Fatih terim ile ilgili detaylı bir analizi de inşallah bir sonraki yazımda paylaşacağım Aslolan Galatasaraydır. Yaşasın Galatasaray Yaşasın Galatasarayın vefakar taraftarı 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2017
 
Aralık (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...