Makale Yaz
hcyilmaz
Bu haberi yazdır
Cuma Lider, Pazartesi Üçüncü
 Ara
19
 2017

Lig artık çok zorlu. peki neden? Aslında bunun tek sebebi var  İgor TUDOR. bir düşünsenize şu anda ligin ilk sıralarında inanılmaz bir çekişme var. puanlar birbirine o kadar yakın ki. İlk mağlubiyetimizde lig üçüncüsü olduk. haftaya kazanıp lider de olabiliriz. bu kadar heyecanlı bir lig bekliyormuyduk. pek beklemesekte Allah tan Tudor var.

Tudor lu Galatasaray bu güne gelinceye kadar Başakşehir, Trabzon, Beşiktaş ve son olarak ta Yeni malatyaspor da 3 puan bıraktı. düşünsenize bu maçlarıda kazandığını. şu anda en yakın rakibimize 9-12 puan farkla lider konumda olurduk. ve ligin ikinci yarısında çokta zorlanmadan şampiyonluğumuzu ilan ederdik belki de. tecrübesizliği yeni fantaziler araması sürekli 3'lü defans sistemi kurgulamaya çalışması bizlere yeterince zarar verdi. Sezon başına geri dönelim. Galatasaray kulubü tarihinin en fazla transfer yaptığı dönemlerinden birini yaşadı. Milyon dolarlar havalarda uçtu Belhanda, Gomis, Maicon... mükemmel oyuncular transfer edildi. kadroya kağıt üzerinde baktığınızda ligin şampiyonu kim görebiliyordunuz. Ama bu kalitede ki oyuncuların olmasına rağmen, yönetimin ve taraftarın onca desteğine rağmen, sabredilmesine, düzelir denilmesine rağmen Tudor bu heyecanlı puan durumunu oluşturdu sağolsun. Şimdi gelelim Galatasaray taraftarına. Taraftarımız sezon başında yapılan  bu transferleri gördü, yönetimin iddialı açıklamalarını gördü, lige mükemmel başlayarak 7-8 hafta tozu dumana katan o takımı gördü, gördü görmesine de hevesi kursağında kaldı. Kalır tabi Adebayor gelir Hat-trick yapar seninde hevesin kursağında kalır. Tudor gider rakibin ekmeğine bal sürer senin hevesin kursağında kalır.

Şimdi büyük taraftarımız Fatih Terim diye bağırıyor. Çünkü farkındalar. Hoca gelirse bu kadar kaliteli bir kadronun başına olacakları sezebiliyorlar. Ne demişti Fatih Hoca "demek ki UltrAslan'ın geleceği görebilme gibi bir kabiliyeti de var". Evet var. Fatih hoca ne zaman nerde görev alırsa alsın başarılı olmuştur. Aksini kim iddaa edebilir ki? Diyelim ki Yönetim Fatih Terim'i istemedi. O zaman da Tudor gibi fantezi adamlarını bu takımın başına getirmemeli. Artık vakti geldi yönetim düşse bile bu takımın başına Mr. Terim gelmeli.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2017
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...