Makale Yaz
ilkergs18
Bu haberi yazdır
Arda Turan'ı neden istemiyoruz?
 Eki
10
 2017

Arda Turan 1987 Bayrampaşa doğumludur.

Futbola başlamadan önce Hagi'nin o muhteşem vuruşunda kale arkasında gole sevinen top toplayıcı çocuk olarak bilinir Arda Turan..

Kale arkası top toplayıcılık görevinden Barcelona'ya muhteşem bir geçiş.

Ama ne olursa olsun ;Metin Oktaylar,Hagiler sahadaki duruşu,hırsı ve olgun karekterleri ile daha ön plandalar.Yadırgamamak lazım M.Kemal Atatürk'ün özdeyişini hatırlayalım.

''Ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim''

Peki Arda Turan zeki midir?Bence çok zekidir.Galatasaray'dan Atletico Madrid'e transfer olduğu sezon,takımın kaptanı olarak ligi 8.sırada tamamlıyordu.Aynen şu anda olduğu gibi aldırış etmeden ayağının içiyle kısa paslar yapıyor,topa koşmuyor,basmıyordu.Hiç yüzü kızarmadan ilk röportajında ''Ben Gs'ın futbolcusuyum,benim takımım GS diyordu?

O halde şunu sormak gerekti?

Sevgili Arda Turan kaptansın ve takımın 8.sırada sen en zor durumda olan sevdiğini hep yalnız mı bırakırsın?Yoksa aynı zekilik kabiliyetinle bir de geride açık kapı mı bırakmak istedin?

Arda Turan Çevik midir?

Vücut yapısı ve koşu mesafeleri istatistiği tutulduğunda fark aşikar.Barcelona futbol klübünde gözden düşen oyuncular arasında.

Arda Turan Ahlaklı mı?

Saha içerisinde agresif tavırları,umursamaz hareketleri,uçakta spor yazarını tartaklaması,milli maç primleri polemiği,gündeli sevgili haberleri ve sosyal medyanın vazgeçilmez çocuğu Arda Turan!

Ahlaklı olmak...

Babası yaşında adamı tartaklamak mıdır?

Milli forma uğruna prim istemek midir?

Özel yaşamını ,iş yaşamına karıştırmakmıdır?

Sahada mücadele etmek yerine pişkin pişkin, umursamaz tavırlar sergilemek midir?

Bir Gs taraftarı olarak,şunu istemeliyiz ki,iyi günde kötü günde hep Gs'lı olduk,Gs 'lı olacağız.Bizler sahada hep Metin Oktay ruhlu oyuncular istedik..Mücadele,hırs,güzel futbolve başarı..Kimler geldi kimler geçti..Ama ahlak yoksunu futbolcular ne klübümüzde ne de trübinlerimizde barınamadı..

Yukarıda saymaya çalıştığımız özellikleri taşıyan bir futbolcuyu sakın ha Dursun Özbek ve ekibi transfer etmeye çalışmasın.Tüm medya organları ve bazı taraftarlarımız bile Özbek yönetimini yerden yere vuruken biz hep arkanızda olduk.Eğer bir bir hataya düşerseniz mücadelececi,disiplinli,bir amaç uğruna sahada savaşan takımı kendiniz yenilgiye uğratmış olursunuz.Bu böyle bilinsin.Galatasaray'ın lokomotifleri ile oynamayın.Bize Arda Turan değil,U17 milli takımımızı başarıya götüren ,forma bekleyen tertemiz futbolcular lazım.

Ahlak herşeyden önemli bir kavramdır.Biz Türk insanları hep mütevazi, saygılı hep ahlaklı futbolcu ve otoritelerinin yanında olmuşuzdur.Gündemi bu kadar meşgul eden ve hergeçen gün sayfalarca gazete ve medya haberi ile en önemlisi bundan sanki memnuniyet duyuyormuş gibi olayları yenileyen bir futbolcu sizce Galatasaray'a ne kazandırır?

Geçmişini bilmeyen geleceğin yolunu çizemez....

Kale arkasından dünya markası Barcelona'ya elbette başarı güzeldir... ama asıl başarı çıktığın merdivende sabit kalabilmektir.Arda Bey sen sabit kalamadın yaptığın hal,hareket ve duruşunla o merdivenden düştün..

SEVGİLİ GALATASARAY YÖNETİMİ..BİR KEZ DAHA HATIRLATMAK İSTERİZ Kİ.BU HATAYA SİZ DÜŞMEYİN.GALATASARAY NE YILDIZLAR GÖRDÜ AMA,AHLAKTAN ÖDÜN VERMEDİ.MÜCADELE EDEN TAKIMIN LOKOMOTİFLERİ İLE OYNAMAYIN...ARDA TURAN'I İSTEMİYORUZ.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
  2017
  2016
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...