Makale Yaz
ilkergs18
Bu haberi yazdır
IFAB,FIFA VE UEFA'YA GİDİN.....
 Ara
15
 2018

IFAB,FIFA VE UEFA'YA GİDİN.....

Son zamanlarda takımımız üzerinde planlı düzenlenen operasyon ve kararlar dahilinde takımımız ve özellikle taraftar grubumuz elinden geleni yaptı ve yapmaya devam ediyor.Bazı sorular varki halen cevabı bulunamamaktadır..

-Gs divan kurulunda başarılı şampiyon olmuş bir yönetimi bile eleştirmekten geri kalmayan liseliler neden bu duruma sessiz kalıyor,tepki vermiyor?neredeler?

-Gs,Konyaspor maçı orta hakem ve var arasındaki görüşme kayıtları neden halen açıklanmadı?

-TFF gereğini yapmadığı takdirde IFAB, FIFA ve UEFA nezdinde derhal harekete geçileceğini söyleyen yönetim halen neden gereğini yapmıyor?

-Ali Dürüst neden geri dönüş yaptı?Siyasi bir baskı mı,yoksa haziran ayında TFF Başkanı adayı mı?

-TFF tarafından dinlenmeye alınan şaibeli hakemlere neden halen maç veriliyor?bu taraftar ya da yönetim susturulmak mı isteniyor?

Galatasaray'ın dürüstlük içerisinde mücadeleci,başarılı ve inanarak şu ana kadar geldiği nokta kabul edilmelidir ki;diğer takım ve taraftarlarını kıskandıracak güce ulaştırmıştır.Klüpler birliği (ne iş yaptığı neye karar verdiği bilinmeyen dernek)toplanıp alınan kararlar bunun apaçık resmidir.TFF ve PFDK kurulu içerisinde görevli kombine biletli diğer rakip hakimlerinden başka karar beklenmezdi zaten...Tv dünyası ise;yılların birikimiyle kin kusmaya çalışan taraflı hatta forma giymiş spor yorumcularına bırakılmış yada bilinçli teslim ediliyor.Hatta galatasaraylı olduğunu iddia edip,hergün eleştiren ve parçalamaya çalışan zihinler bile meydandadır.(Hıncal Uluç,Gökmen Özdenak) Böyle bir ortamda Türk Futbolu ve başarısından konuşmak imkansız...Rakip takım ve bazı siyasi destekli takımlara gösterilen toleranslı hakem kararları ise alalen ortada.

Tüm bu olumsuzluklar karşın Klüp başkanımız,teknik direktörümüz,antrenörlerimiz halen cezalı inceden inceden kıyılıyor.Şunu kabul edelim kimse kendi evinde ailesinden bir bireye zarar gelmesini istemez..GS-FB maçı sonrası olayları kurulan kumpasın anahtarıdır.Maalesef gs düşmanlığı futbolun güvenilir diye tabir edilen en yüksek kurumunda (TFF)kendini göstermektedir.Son 5 maçta yanlış hakem kararlarıyla takımımızın 10-15 puanı gasp edilmiştir.Diğer takımlara tolerans tanılarak puan durumunda yukarıya çekilmiş ve çekilmeye devam edecektir.

Biz sadık ve cefakar Galatasaray taraftarları olarak şunu isteyelim:

-DEĞERLİ YÖNETİCİLERİMİZ BU TARAFTAR BU RENKLER VE FORMA İÇİN ANTRENMANA 41500 KİŞİ GELDİ.30 MİLYON TARAFTAR DESTEKLEDİ.ŞİMDİ SIRA SİZDE ÇIKIN TFF OYUNLARINI DERLEYİN,TOPLAYIN ,DÜZENLİ BİRRAPOR SUNARAK IFAB,FIFA VE UEFA'A GİDİN.....HAKKIMIZI KORUYUN.SİZ HAKKIMIZI KORUMAZSANIZ.30 MİLYON TARAFTARIN HAKKI SİZDE OLACAKTIR.HAKKIMIZI HELAL ETMEYİZ...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
  2017
  2016
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...