Makale Yaz
tatanga054
Bu haberi yazdır
Bizden Çaldıkları Günler İçin!
 Tem
29
 2017

      Galatasaray Taraftarı olarak bulunduğumuz durumdan memnun değiliz. Galatasaraylılık bu değil! Yapılanlara baktığımızda belki Dursun Özbek Galatasaray'ı Finansal Açıdan iyi yerlere getirmeye çalışıp ve belkide finansal açıdan iyi duruma gidiyor ama Futbolda işler geriye gitmeye devam ediyor. 

      Galatasaray'ın bir değişime ihtiyacı vardı. Bu değişim sonucunda biraz zamana ihtiyacı var bunu kabul ediyoruz fakat futbolu yöneten isim son derece düşündürücü. Çünkü Floryada futbolcular yalnızlaştırılmış. Mutluluk Ortamı kaybolmuş. 

      Albayrak&Fatih Terim döneminde böyle miydi? Florya Kime Emanet? Dursun Özbek bundan sonra Florya'da ben olacağım, bütün maçları izleyeceğim bunlar sadece lafta kalan sözler. 

      Türk Futbolu gelişmiyor kulüplerimiz Avrupada başarı gösteremiyor. Finansal sorunlar diyoruz ama görüyoruz harcanan paraları. Bu sezon en çok parayı harcayan takım Galatasaray oldu. Bu paralar ne için harcandı. Avrupa'ya veda ettik. Ligin başlamasına az bir zaman kaldı ve alınacak kötü sonuçlarda Tudor eleştirilecek ve İstifa Sesleri daha da artacak. Stada giden taraftar sayısı azalacak. 

      Galatasaray Yönetimi ticari anlamda iyi şeyler yapabilir ama Futbol ve Basketbol ve diğer branşlarda başarı gelmiyor. Artık taraftar olarak yorulduk çünkü herkes herşeyi biliyor, görüyor. Sadece İzliyoruz. Çünkü Taraftarı önemseyen bir yönetim göremiyoruz! 

      Tudor ile yeni bir yapılanmaya gitmek son derece yanlış bir karardı. Gelebilecek bir hoca başarısız olursa burada da riske girmek istemediler. Kaç tane hoca gönderdik Tudoru gönderirsek eleştirileceğiz tudor'a şans verelim iyi futbolcular alalım kendimizi de bir sonraki seçimde garantileyelim diye bu yolu tercih ettiler. 

     Fatih Terim'in Milli Takımı bırakması beklenilen birşeydi fakat uzun sürdü. Şu anda Lucescu isimleri konuşuluyor ama umarım Dursun Özbek Fatih Terimi ikna eder ve Galatasaray'ın bir sene daha kaybetmesini engellemiş olur.

     Fatih Terim'i şuanda bütün Galatasaraylılar ister. Fatih Terimi istemeyenleri Galatasaraylı olduğundan şüphe ederim. Şu anda olması gereken budur. Fatih Terim'in gelişiyle Galatasaray eski günlerine geri dönecektir. 

     Bizler özledik ve Şampiyonlar Liginde Avrupa kulüplerine Galatasaray'ın gücünü ispatlamış kendi sahamızda Real Madrid'i 3-2 mağlup etmiş Mourinho'yu koltuğundan kaldırıp ayağa diktiysek bu başarıların arkasında Fatih Terim ve futbolcuları vardı! 

     Başarı-Hırs-Güven=Fatih Terim! bizim başarımız bu! İnanmak başarmanın yarısıdır! Galatasaray o zaman inandı ve başardı! Tekrar eski günleri yaşamak ve yeniden başarmak istiyorsak Fatih Terim gelmelidir. 

     Şöyle bir söz dolaşıyor! Hep başımız sıkışınca Fatih Terim! Lucescu! Arkadaşlar bir şeyler başarmak istiyorsa bir teknik adam bu işi severek ve yürekten isteyerek yapacak! Ancak o zaman başarılı olur! O kadar isim geldi geçti kimler yürekliydi? Sadece Para için değil herşey! 

     Türk futboluna bir bakın! Türk futbolcular kendilerini geliştirmiyorlar. Aldıkları paraları da görüyoruz! Bu futbolcuların gelişmemesini sağlayanlarda bizim kulüplerimiz neden çünkü çok para veriyoruz! Altyapı yok! Rekabet Yok!       

     Galatasaray Ndiaye için 5 milyon euroyu bırakın 3 milyon euro dahi vermemeli! Osmanlıspor 350 bin euroya aldığı bir oyuncuya 10 milyon euro istiyor! Galatasaray bu futbolcuya 5 milyon euro ve üstüne de futbolcu verirse Tarık Çamdal ve Cavanda'dan sonra en büyük kazıklardan birini yemiş olur! 

     Ndiaye Osmanlısporda iyi oynuyordur ama burası Galatasaray De jong iyi futbolcu mu aslında iyi futbolcu ama Galatasaray için uygun bir oyuncu değil! Galatasaray'a kimler geldi kimler gitti artık bu transferlerden ders çıkartmalıyız çünkü Anadolu takımları ucuza aldıkları futbolcuyu ne kadara kakalayabilirsem diye uğraşıyorlar. 

      Büyük Takımların En büyük eleştirilen noktalarından birisi buydu! Yanlış Transfer ve sonucunda hüsran ve savurganlık! Böyle borç artıyor ve sonra Galatasaray neden ekonomik anlamda kötü! 

      Değişim! Değşim dedik oldu! Şimdi bu değişikliği olması gereken nokta'da Galatasaray'ı gerçekten başarıya götürebilecek isim! Fatih Terim! Galatasaray Taraftarı Fatih Terim'i istiyor! Bizler eski günlerdeki gibi Şampiyonlar Ligi Müziğini, Şampiyonlar Liginde Başarıyı görmek istiyoruz! Başarı için Temel Atıldı ama eksik atıldı! Teknik Direktör Tudor ile Değil FATİH TERİM ile biz başarı yakalayabiliyiriz! 

      Şimdi bizler değil! Rakiplerimiz düşünsün! Zamanında Galatasaray'ın başarısını kıskanarak buna dur demek için Milli Takımın Başına Fatih Terim'in getirilmesini istediler ve başardılar ama şimdi Beşiktaş'ı aynı duruma düşürmeye çalışıyorlar! O günler için, O günlerin hesabını sormak için Fatih Terim gelmeli! 

      Ben herhangi bir antrenör değilim. Her hangi bir antrenör gibi davranmam. Yüksek paralar koyup Galatasaray'ın geleceğine ipotek koyamam. Ben başka bir teknik adamım. Ben Galatasaraylı bir teknik adamım. Ben Galatasaray için yaşıyorum. (Fatih Terim)

      Geçmişe bakıyorum, Fatih Terim'in Galatasaray'dan gönderilişine bakıyorum! O kadar emek vermiş, gönül vermiş bir ismin gideceğini Antremanda öğrenmesi ve gözyaşlarını görüyorum! Varmı böyle severek ayrılan? O günler için! O günleri yaşatanlar için! Dön Hocam! Bir kez daha görsünler bir kez daha kıskansınlar.

     #TerimGelsinAslanKükresin

Tatanga054 (Uagalatasaray10)





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...