Makale Yaz
bsuat1905
Bu haberi yazdır
Öncelik ön libero...
 Tem
10
 2017

Arkadaşlar ,

yeni sezon öncesi birkaç tespitim var ve bunları kendi düşünceme göre yazmak istedim.

Öncelikle , dün akşam 100 yıllık sevda belgeselini izleyerek hem eskileri yaad ettim , hem duygulandım hemde tekrardan çok şükür dedim. Ama belgeseli izlerkende geçmişten günümüze yaşanan bazı olayların Galatasarayımız şahlanacakken ayyuka çıktığını , birilerinin tekere çomak soktuğunu ve başarısız olmamızı istediklerini belgeselde çok net gördüm. Aslına bakarsanız Türkiye'min durumuna da benzetmedim değil.. 

Tam herşey yolunda diyoruz , liselisin yok değilsin muhabbetleri çıkıyor. 

Tam herşey yolunda diyoruz , vefasız ayrılıklar yaşanıyor.

Tam herşey yolunda diyoruz , her alanda karalama kampanyası başlatılıyor.

Ve daha örneklerini çoğaltabileceğimiz bir dizi olay.. 

Günümüze gelecek olursak , Sabri Sarıoğlu'nu beğenirsin , beğenmezsin.. Ama bu ayrılık yakışmadı.. Yani bu ve benzeri vefasız ayrılıklar geçmişimizde de mevcut çok fazla geriye gitmeden de örneklerini görebiliriz. (Yolun açık olsun reis..)

Şimdi de biz renktaş kardeşleri birbirimize düşürüyorlar. Yok Sneijder gitsin mi kalsın mı ?? 

Evet bugün gitsin diyen tüm renktaş kardeşlerim gibi bu sene sonuna kadar bende gitsin diyenlerdendim. Sebep olarak maaşından ziyade (netice de kafamıza silah dayayıp imzalatılmadı o meşhur kontrat) geldiği günden bu yana bize kazandırdığı içerdeki fb maçı ve juventus maçı. Diyebilirsiniz ki yok daha neler ama Sneijder kalibresindeki bir adam bana Alanya maçını kazandırsa ne kazandırmasa ne.. Derdim büyük maçlar ve örneğini verdiğim gibi aklımda kalan sadece 2 maç..

Ama şuan bence yapılması gereken garanti maaşını 3 buçuk milyon dolaylarına çekip 1 yıl sözleşme uzatılması bana daha mantıklı geliyor. Her ne sebeple olursa olsun bu sene kalmalı. Ama tabi biz neler konuşuluyor yapılan toplantılarda neler isteniyor sadece gazetelerde yazılan kadarını biliyoruz. 

Gönderilecekse de artık lütfen bu kulübe öyle yada böyle bir şekilde hizmet etmiş kişilerle düzgün bir şekilde uzlaşarak yollarınızı ayırın. 

Transfer içinse zaten herkesin bildiği sağ-sol bek , ön libero öncelikli hedeflerimiz olmalı. 

Avrupa arenasını nihayet dönüyoruz , heyecanlıyım. Ümitli miyim yoksa kötümser mi onu oynayacağımız resmi maçlar gösterecek. Tudor'a sezon başı olduğu için güveniyorum.(Sezon ortasında şiddetle karşı çıkmıştım.)

Tüm oyuncularımıza üzerilerindeki formanın , göğüslerindeki armanın büyüklüğünün farkında olmaları dileğiyle başarılar diliyorum.

Ve tüm omuz omuza marşlar söylediğimiz vefakar taraftar kardeşlerim , En kötü gün bugünse , bugün daha yüksek sesle GALATASARAY .





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
 
Ocak (1)
  2017
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...