Makale Yaz
chesterfield33
Bu haberi yazdır
Yeni dönemde Galatasaray
 Haz
23
 2017

Öncelikle merhabalar. Piyasada birçok isim ile anılan bir kulübüz. Bu gayet normal tabiki, bizim gibi Avrupa'da söz sahibi olmuş Avrupa'nın en büyük ikinci kupasını kazanmış ve nice büyük kulübe ecel terleri döktüren bir kulüp olmamız bunlarda en büyük etken. Fakat realistik düşünmemiz gereken konular mevcut. Öncelikle Hakan'ı da sayarsak 4 stopere sahibiz. Lakin bunların hiç biri(en azından bana) güven vermiyor. Bunun nedeni hiç birini sindiremememiz belkide. Bunlardan ötürü Maicon transferi umarım biter. Maliyet tartışması yapılıyor. Alınan ucuz stoperleri de gördük. 3 yıl 4 yıl bizi götürecek bir stoper ihtiyacımız vardı ki umarım dediğim gibi bu isim Maicon olur. Sol bek konusunda hep sıkıntı çektik. Sözleşmesi sona ermiş bir Clichy kesinlikle kaçırılmamalı. Hiç bir şey bilmiyorsanız geçmişine bakın. Bu adam en az 2 yıl sol bek sıkıntısını ortadan kaldırır. Sağ bek için Tete ismi geçiyor. Genç bir oyuncu olabilir. Lakin eğer ki makul bir fiyata bitirilebilir ve kendisine ''GÜVENİLİR'' ise avrupada söz sahibi bir sağ beke sahip oluruz.

   Orta saha içinse; yeni oluşturulacak kadroda Selçuğu görmemiz gerekli. Çoğu renkdaşım gibi bende çok memnun değilim ama orta sahayı toparlayacak karakter ve yeteneği var bunu kimse inkar edemez. Yanına daha ziyada savunmaya yönelik, top kapması yüksek, dinamik bir orta saha konulursa Selçuk'un performansı artıcağını düşünüyorum. İsimler dönüyor ortada Imbulası, Pasalic'i,Vainqueur'u.. Bu 3 isimde iş yapar mesele bizim şartlarımıza uygun mu? Vainquer ismi bana daha sıcak geliyor. Gol sayısının olup olmaması ile analiz etmememiz gerekli bu isimleri bence. Savunmayı tamamlaması yeterli olur bizim için. Hani bizim aradığımız tabiri caizse futbolda ki ''hamal'' anlatabilmişimdir umarım.

   Hücum bölgesi için ise Gomis, Belhanda, Lens isimleri bitirilmeli. Evet Lens febe'nin oyuncusu idi ve başarılıydı kabul edelim. Takımı ileriye taşıyabilecek bir isim ve olursa takıma gol+asist anlamında minimum 20lik bir katkı yapar diyorum ben. Gomisden de 20lik katkı görsek, Sneijderden nitekim 15, keza Belhanda dan maksimum 10 desek bu oranlar bizi şampiyon yapar bunu unutmayalım. 

   Son bir sözde kalemiz için kullanayım. Muslera bizim için bulunmaz nimettir. İki yılda yediği her gol için kahroldum. Muslera'ya yazık cidden önünde defans olmasa daha az gol yerdi belkide. Dediğim gibi Muslera 1-2 yıl sonra bu takıma kaptan bile yapılmalıdır. Tabiki bunlar kişisel fikirlerim.

 Son olarak benim kurduğum ideal kadroyu paylaşmak istiyorum. Vakit ayırıp okuduğunuz için sonsuz teşekkürler. Güzel günler gelicek renkdaşlar! 

----------------------------MUSLERA----------------------------

TETE-------------MAICON-----------SERDAR---------CLICHY

-------------------------------------------------------------------

-----------------SELÇUK----------VAINQUEUR-----------------

LENS---------------------SNEIJDER-----------------BELHANDA

---------------------------GOMIS--------------------------------





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2017
 
Haziran (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...