Makale Yaz
burakdortyildiz
Bu haberi yazdır
Selçuk İnan, Tolga ve Sabri eleştirisi
 Nis
24
 2017

Derbinin ardından yok efendim wesley yetersizdi eren niye yoktu sabri şahane selçuk çok çabaladı ama tolga elinden geleni yaptı... geçin bunları gerçekleri yazın rica ediyorum...

Selçuk İnan: sizler farklı maç mı izliyorsunuz sayın yorumcular? ayakta duramayan hızı 14 yaşındaki çocuktan daha yavaş olan selçuğu şişire şişire galatasarayı yediniz bitirdiniz. Bu takımın orta sahası vasat bile değil. bu takım her maça selçukla bir kişi eksik başlıyor. siz hala 3-4 yıl önceki selçuğa vefa borcunuzu mu ödüyorsunuz? yılda 12milyonTL net maaş alan adama neyin vefası? 

Tolga: Kimler ne paralar kazanıyor acaba bu transferlerden merak ediyorum. Galatasarayın defansif orta sahası tolga mıdır?

Sabri:Dün iyi kötü çabalayan sabri bir tek isabetli orta açabildi mi bir söyleyin? yine sezonun son 6 maçını garantiledi. Linnes diye bir sağ bekimiz var adam carole ün yokluğunda kendi mevkisi olmayan sol bekte ne güzel maçlar çıkardı, carole iyileşince linnes kendi mevkisinde yine yer bulamadı.

Ahmet Çalık: Ahmet midir galatasarayın stoperi ve bu takımda ahmet ayarında 5 stoper daha varken ahmet midir ilaç? kimler ne paralar götürüyor kime yarıyor bu iş biri söylesin? ya da desinler ki biz ilaç olarak ahmeti gördük ozaman diyelim gerçekten inşaat firması yönetmekle futbolu birbirine çok karıştırmış bu özbek kardeşler. İnşaat ustalarına da yönetim de görev vermişler diyelim.

Eren: herkes eren olmalı orta yapılıyor Eren yok pivot özelliği var vs vs.. yahu geçin abicim Eren mi bu takımın forveti? yakışıyor mu biri söylesin.. ayağında tek bir top tutamayan sıfır teknik, hız yok allah aşkına ereni hangi zihniyet transfer eder? siz gol makinası aldık mı sanıyorsunuz bence tost makinası alın para da cebinizde kalsın.

Tudor: Kötü mü bence değil ama Galatasarayın antrönörü de değil. sen bu galatasarayı şenol güneşe versen, abdullah avcıya versen ya da lucescu gibi bir adama teslim etsen sana 10 maç sonra takır takır top oynayan bir takım yapar. Ama bak bakalım Selçuklar Sabriler Hakan Baltalar bu takımda yer bulabiliyormu? Sinan gibi gencecik yıldız parlatılmak yerine paçavraya çevriliyormu? Linnesin, Rodriguesin, Brumanın, Semihin, Caroleün, en önemlisi Sneijderin verimliliği bu kadar mı oluyor. Sen Selçuğa Yılda 3Milyon euro ver antrönöre 100bin-200bin euro. sonra bu adamlar sen kimsin ki hoca istersem seni bitiririm demez mi? 

Dursun Özbek: Bu takımın patronu sen değilsin biz taraftarlarız. ben her sene yayın satın alıp takımıma destek oluyorsam forma alıp para veriyorsam benim paramı sen kafana göre bu şekilde harcayamazsın. 250bin euro para alan tolgaya 1.5milyon euro maaş vererek transfer edemezsin, keza Serdar, Rodrigues, Ahmet için de geçerli. İnşaat alanında başarılı bir iş adamı olabilirsin ama GALATASARAY klübü bir inşaat firması değildir. lütfen inadına yenik düşme olmuyorsa denedim olmadı hakkınızı helal edin de biz de helal olsun canın sağolsun diyelim. her geçen gün daha kötüye gidiyoruz. akşam eve gidip başını iki elinin arasına alınca bu takım gelecek vaat ediyor diyorsan devam et ama her geçen gün ben gibi bir çok GALATARASAY sevdalısı taraftarı kaybediyorsun. Biz bunları hak edecek birşey yapmadık. Lütfen istifa edin ve sportif bilgisi daha iyi olan birine bırakın o koltuğu. Belki yeni gelecek kişi Porto, Marsilya, Ajax modelini örnek alır, borcumuzu inşaatla değil oyuncu yetiştirip başarılı olup satarak kapatır. 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...