Makale Yaz
jujlak
Bu haberi yazdır
Tutulma...
 Oca
27
 2017

Öncelikle tüm renktaşlarıma merhaba diyerek rakiplerimizi ele alarak yazıma başlıyorum.

Rakiplerimizden BJK çok değil 2 sene önce yaz başında Bilic takımdan ayrıldığında bir çok yabancı hocanın adı geçiyor plase olarak Şenol Güneş kenarda bekletiliyordu (üstelik Bursaspor müthiş bir sezon geçirtmişti) tam da bu sıralarda bizim başımızda Hamza Hoca vardı ve okadar kötü transferler yapılmıştıki birtek Podolski transfer gibi transferdi. İçimden "insallah BJK Şenol Hoca ile anlaşmaz" diyip duruyordum. Fakat çok net biliyorumki öncelik Şenol Güneş olmamasına rağmen takımın başına Şenol Güneş getirilmişti. Şuan BJK bu durumda ise tabiki başkanın katkısı var ama Şenol Güneş sayesinde buralardadır. 

Rakiplerimizden fb ise bence çok kötü sayılmayan bir sezonun ardından kurt bir hoca olan ve avrupa sayısız şampiyonluğa oynuyan takımlarda çalışmış bir hoca ile Dick Advocaat ile anlaştı inanın ilk haftalarda hangi takım okadar yenilse şampiyonluğu unuturdu bugün fb bizim 1 puan altımızda 4. sırada yer alıyor.

Diğer bir rakimiz Başakşehir ise başında sistem futboluna inanmış aslında bizim evladımız olan Abdullah Avcı ile çalışıyor son derecede başarılı her sene üzerine koyup devam ediyor.

Gelelim bize Allah için 1 tane taraftar bu saydığım takımların başındaki hocalardan 1 tanesinin hocasından bizim hoca daha iyi dermi ? Taktik olarak teknik olarak mental olarak karizma olarak oterite olarak hangi açıdan bakarsanız bakın kötü kere kötü. İnanın arkadaşlar Fatih Terim in son geldiği senedeki kadro bu kadrodan kötüydü ama karakterli futbol oynuyordu tek kale top oynuyordu,kaybediyorduk ama zevk alıyorduk biz bugünkü BJK gibi futbol oynuyorduk. Şuan gol yemediğimiz 1 tane maç yok amatör küme takımı ile oynasak eminim ondanda gol yeriz. Tutturmuşlar defans kötü diye arkdaş savunma çalışmıyorki takım hücumda çalışmıyor bireysel işlerle gol atıyoruz. Bunları ben görüyorum Ahmet görüyo Mehmet görüyoda bu yöneticeler nasıl bir akıl TUTULMASI yaşayıpta liderle aramızda büyük fark yokken sezonu çöpe atarcasına bu hoca ile devam ediyorlar aklım almıyor.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2017
 
Mart (1)
 
Ocak (1)
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...