Makale Yaz
bedrinaslanlari
Bu haberi yazdır
Galatasaray'ın bu sezonki süreci
 Oca
21
 2012

Öncelikle herkese merhaba.Arkadaşlar hiç uzatmadan direk olarak makalemin satırlarına geçiyorum.

Galatasaray'ımız geçen sezon ki tarihinin en kötü döneminden nasıl bu kadar hızlı çıkabildi? Evet hepimiz için kabus gibi bir sezondu. Adnan Polat ve Adnan Sezgin'in görevden ayrılmasıyla birlikte Ünal Aysal'ın başa gelmesi takımımıza inanılmaz bir rejenerasyon sürecine götürdü.

İlk olarak Fatih Terim başa getirildi. Geçen sezon ki kadrodan 3 kişi ilk onbirde bu takımdaki değişimi yaratmak da zor. Doğru transferlerle bu açığımızı kapattık.8 yeni oyuncu birbirlerine bu kadar hızlı alaşabildiyse bunun baş mimarı Fatih Terim'dir. Sezon içinde ve şimdiki duruşu yönetimimizin bizi gururlandırmaktadır. Yeni takviyeler gerekli bu takıma.Çünkü seneye Avrupa var. Sayın Ünal Aysal'ın düşüncesi de projesi de Avrupa. Mali açıdan iyiye doğru ilerliyoruz. Fakat kaynaklar yaratmalıyız. Daha önce Ünal Aysal'da belirtti. Arsenal takımının bir odun-kereste firması olduğunu duymuştum. Neden Galatasaray'ımızın bir domates salçası firması olmasın ki?F ındık,çay,pamuk,inşaat malzemeleri,yapı denetim,otomobil,teknoloji gibi sektörlerde neden bizimde bir firmamız olmasın? Böyle projeler hayata geçirildiğinde inanıyorum ki çok başarılı olabiliriz.

Transferler hakkında ise bence izlenen politikamız çok iyi. Ancak benimde bir kaç görüşüm var izninizle. Dirk Kuyt, bu isim tam Fatih Terim'in istediği oyuncu profiline örnektir. Bu sene Liverpool'un hocası değiştiği için Kuyt'ı kadroda düşünmüyor. Ucuz bir maliyete de alabiliriz. Çok çalışan,son vuruşu iyi,mücadeleci bir oyuncu. Shaqiri, kesinlikle alınması gerekilen bir oyuncu. Bu gün aldığım bir habere göre Basel ve Shaqiri ile kesin anlaşılmış .Bir diğer isim Nordin Amrabat,yakında göreceğiz ki bu isim bizimle.. .Kayserispor Amrabat'tan umudunu kesti. Çünkü Feyenord'dan Biseswar ile anlaştılar. Ben 2 sezondur bu oyuncuyu takip ediyorum ve Amrabat ile aynı özelliklere sahip bir oyuncu. Amrabat'ı artık düşünmüyor Kayserispor bu oyuncuyu aldı.

Gitmesi gereken oyuncular ise bana göre;Riera,Aydın Yılmaz... Riera tutmadı...Aydın Yılmaz'a verilen kredi artık bitmeli.Bu çocuk hak etmek için birşeyler yapmalı o kutsal formayı...

Evet arkadaşlar benim görüşlerim bunlar.İyi veya kötü yapacağınız yorumlara şimdiden çok teşekkür ediyorum...





Etiketler : Galatasaray
Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...