Makale Yaz
mining
Bu haberi yazdır
Fabrika ayarlarına geri döndük
 Kas
05
 2016

Ne yazik ki ilk haftadan beri takimda iyi gitmeyen seylerin oldugunu soylesekte kimse dinlemedi. Takimda kondisyon eksikligi, fizik yetersizligi ,bazi oyuncalarin kilolari, bazi oyuncularin simarikliklari ve laubali oynamalrini herkez gormezden geldi. Antrenorun yetersizligini kimse gormedi taktik bilgisi olmadigini oyuncu degisikliklerine baglanip es geceildi. Snejder ve Selcuk hocaya istediklerini yaptirabildikleri yerleri garanti oldugu icin mukemmel hoca diye konustular hep. Ama hepsi bitti kel gorundu.

Sayin yoneticilerimiz de bunlari goz kulak arkasi ettiler cunku onlerinde bir genel kurul vardi birde para batagi . Para odeyemedikleri icin futbolculara gebe kaldilar ses cikaramadilar. Koskoca GALATASARAYIMi goz gore gore ucuruma suruklediler. Aldiklari, hani sizlerin yere goge sigdiramadiginiz tamam simdi oldu 28 tane aslan sporcumuz var dediginiz kisiler yok olup gittiler. Once biz seyirciyi stada topladilar. Nerde o 50 bin kisi nerde ultra aslan hic sesleri cikmiyor artik. Takimi uyandirin artikkk.  

Gerekirse Yasin e yaptiginizi dun seyirciye iyi gozukecegim diye ( cekirge 1 sicrar 2 sicrar ) calim sevdasina girmis Muslereya da uygulasaniza. Kafa topuna cikmaya aciz Semihe orta yapmayi ara pasi vermeyi bilmeyen snejdere de yapsaniza. Sahada ruh gibi gezinen hani 5 gol atinca Avrupa gol krali oldugunu zanneden Erene yapsaniza. Geride aldigi her topu ya yana ya geriye oynayan Selcuga yapsaniza eyy yonetimmmm.

Yonetim demisken nerde onlar Adana macinda Turkiye de futbol bu diyen sayin yonetici Turkiye de olabilir de Galatasarayim da futbol bu olamaz. Yanlis takim kurdunuz uzun boylu stoper lazim sol ayakli bir stoper daha lazim dedik dinlemediniz dunya para verip antrenorun istemedigi Bursa da son yillar sakat olan adami aldiniz. chedjou geldigi gunden bu yana katkisi yoktu, hele bu sene gitmeyi kafasina koymusken gonderemediniz. Adam gibi sag bek alamadiniz. Sag acik bulamadiniz. Orta saha da Selcukla dunya futboluna ayak uyduramiyacagimizi anlayamadiniz. En onemlisi de takim calistirmayi, taktik vermeyi, oyuncu degistirmeyi, saha da olup biteni bilmeyen ama sizin iyi yonettiginiz bir antrenoru ( kisiligine lafim yok) getirdiniz.

NE YAZIK KI GECEN SENE OYNADIGIMIZ FUTBOLA GERI GELDIK. LUTFEN FABRIKA AYARLARIMIZLA OYNAMAYINIZ.....

Saglicakla kaliniz...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
 
Kasım (1)
 
Ağustos (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...