Makale Yaz
utyua
Bu haberi yazdır
Tıpkı benim gibisiniz
 Ağu
03
 2016

Merhaba değerli galatasaraylı dostlar,kardeşler,abiler.

Kendimi bildim bileli galatasaraylıyım. Derinden ve gönülden bir bağ ile bağlıyım bu renklere.Biliyorum ki hepiniz de tıpkı benim gibisiniz. Çünkü bu renklere sevdalanmak bunu gerektirir.

Zor bir senenin ardından yeniden umutlanmak,yeniden sevinmek ve gülmek istiyoruz. Bunu başaracak bir camia olduğumuzu defalarca ispatladık daha önce.

Bu sene çok alışık olduğmuz ülke sınırları dışından uzak kalacağız. Bir sene sadece ligte ve kupada mücadele edeceğiz. Aslında bu hem ceza hem de bir fırsat bizim açımızdan. Tıpkı 2011 yılı gibi,yeniden güçlenmemiz ,toparlanmamız için.

Kadro özelinde bakarsak; bu iki kulvar için iki forvet ve iki orta saha transferiyle yeniden en güçlü şampiyonluk adayıyız diyebiliriz. Evet aslında alternatif bir sol bek,bir stoper de gerekiyor. Fakat, mevcut durumda yönetim iki forvet ve iki ortasaha takviyesi yapsa bile şükredeceğiz.

Forvet için büyük ihtimalle artık Eren'le anlaşıldı. Ön libero için de Leiva ismi geçiyor. En azından ortasahanın yumuşaklığına çare olacaktır, hiç bir alternatifin olmadığı mevkiyi dolduracaktır. Yıllarca takip ettiğim ve izlediğim kadarıyla iyi bir top kapıcı,rakip atak bitiricidir. İkili mücadeleye girer ve çoğunda başarılı olur. Hücum yönü düşük olmasına karşın bizim ligte bi nebze daha hücuma destek verecektir. Garantici bir oyun yapısı var top kaybı yapmayı sevmeyen bir oyuncu. Bu iki oyuncu sakatlık olmadığı müddetçe geçen seneye nazaran büyük fark yaratacaktır. Hem ülkenin durumunu hem de Galatasaray'ın Avrupa'da olmayacağı göz önüne alınırsa olumlu değerlendirilebilir bu hamleler. Ancak mutlak suretle alternatiflerine de ihtiyacımız var. Ben bu konuda genç iki alternatif alınmasından yanayım. Örneğin; geçen sezon aldığımız Jose'yi bu sezon satabilmemizin en önemli nedeni yaşıdır. Bu şekilde düşünürsek genç oyuncu biraz olsun gelecek vaadediyorsa, eninde sonunda zararsız satılabilir.

Sözlerimi bitirmeden bir de medyaya değinmek istiyorum. Biliyorsunuz çok çok iyi dönemimizde bile olsak, medya manşetlerini "Galatasaray'da kriz" yazıları süsler. Devamlı ayrılmak isteyenler, parasını alamayanlar, kavga edenler vs. yazılır çizilir. Yani bu tarz "muz" haberleri en iyi dönemimizde bile yaptılar. Diğer takımların transferleri eleştirilmezken ,bizimkiler sayfa sayfa analiz edilir, nasılda büyük paralar harcandığı konuşulur, asla başarılı olamayacağı idda edilir. Bu sene de medya bildiğimiz gibi. Hemde böyle zor bir dönemden geçerken, doğal olarak onlarında saldırısı artmış durumda. Evet bende mevcut yönetimden memnun değilim, ben de oyuncuların bir kısmından rahatsızım. Fakat ne olursa olsun, biz Galatasarayız. Yönetim, futbolcu, taraftar olarak kenetlenelim ve hep beraber bu gidişata dur diyelim. Kavgamızı biz yapalım,eleştirelim, tepkimizi gösterelim ama dışarıya karşı birlikte ve güçlü olalım.

Değerli renktaşlarım, umarım her sıkıntıyı atlattığımız, parlak bir sezon bizleri bekliyordur. Bizim en büyük sevdamız galatasaray. Kötü giderken yemek yemek bile acı veriyor. Fakat hocamıza ve futbolcularımıza güvenim bu sezon oldukça yüksek. İyi bir hava yakalanmış görünüyor.

Herşeyin bizim açımızdan güzel olduğu,"sevenlerimizi üzmeyelim" ruhuyla dolu bir sezon dilerim.

Okuyan herkese teşekkür ederim...

Saygılarımla...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
 
Ağustos (1)
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...