Makale Yaz
alican-kutlu
Bu haberi yazdır
Uyan !!!
 Haz
14
 2016

Değerli Galatasaray insanları ;

Hepimizin bildiği üzere Galatasaray camiasının dönemsel olarak kritik borç süreçlerine alıştık. Bunu belli başlı nedenleri incelendiğinde isimlere değil nedenlere odaklanırsak bence sorunun çözümüne daha çok katkı yapabiliriz aksi halde iki sezonda bir bu durumlara göğüs germek durumda kalıcaz. Neden olarak ben iki başlık belirledim.

1)GELENEKSELLİK ;

Günümüz futbolunda artık daha çok genç beyinlerin aktif olarak kullanıldığı takımların ezici üstünlükleri hepinizin malumudur. Abilik yada ablalıktan daha ziyade futbol dünyaya uyum sağlamış ekonomik olarak fırsatları değerlendiren beyinlerin ''futbolun basit olduğu onu güzelleştiren olgunun ticaret olduğunu'' ve bunu iyi uygulayan yöneticilerin aktif çalışması sonucu küçük takımların bile hiç şansı yok iken sayılı kluplerın arasından sıyrılarak rüyalar gerçekleştirdiği bir dönem yaşıyoruz. GALATASARAY bunu aşmalı. Evet GALATASARAY LİSESİ Türkiyenin en özel beyinlerinin yetiştiği bir okuldur itiraz yok. Ama o okulu tercih etmeyen üstün beyinlerde var.. Hemde azımsanmayacak kadar.. Genç , idealist.. Ve bu ailenin bir ferdi olmaya çalışan mükemmel GALATASARAY ruhları.. Artık kendi taraftarımıza açılmanın vakti geldi.. Ama genç beyinlere.. BİZLERİ BU GÜNLERİ BİR GALATASARAYLI OLARAK YAŞAMAMIZA VESİLE OLAN Bİ VE ABLALARIMIZA HİZMETLERİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDİP SIRAYI DEVR ALMANIN VAKTİDİR.

2) KAYNAKLARIMIZ ;

Hani hepimizin iftiharla söz ettiği o varlıklarımız.. Sizce bunları değerlendirmenin vakti gelmedimi ? Neden hala onların orada bir şekilde bakkal zihniyetiyle değerlenme sürecini bekliyoruz ? Neden var olan imkanlarımızı seferber etmiyoruz..? Geldiğimiz süreç sizce bizi harekete itmiyor mu ? Beyler GALATASARAY şuan büyük projelerle kurtulabilir.. GS STORE dan yapılacak alışverişler için yüreğinize sağlık ama yetmez.. GALATASARAY geleceğini garantilemelidir. Bundan dolayı var olan imkanlarımızı sonuna kadar kullanmalıyız..

OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.. YAZIMIN KİMSEYLE ALAKASI YOKTUR.. SADECE SARI KIRMIZI SADECE GALATASARAYDIR.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
 
Haziran (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...