Makale Yaz
tatanga054
Bu haberi yazdır
Evimiz Galatasaray diyenler nerede?
 Nis
18
 2016

Galatasaray Kulubü Adnan Polat Döneminde bu kadar kötü durumlara düştüğünde seçim kararı alınmış ve ÜNAL AYSAL başkanlığa seçilmişti. 

Görüyoruz ki Dursun Özbek'in kredisi yüksek gönderemiyorlar! Taraftar Haricinde bir baskı göremiyoruz! GALATASARAY MI? DURSUN ÖZBEK Mİ? 

Evimiz! Yuvamız! GALATASARAY'DIR diyen Galatasaray Büyükleri! Neredesiniz? Evimiz dediğiniz yere sahip çıkmıyorsunuz? Bu mu yöneticilik? 

Öncelikle belirtmek gerekir ki GALATASARAY TARAFTARINDIR! Kimsenin TAPULU malı değildir GALATASARAY! Ne Fenerbahçe'yi ne Beşiktaş'ı övmek istemem ama Aziz Yıldırımın Nasıl Fenerbahçeli olduğu ve Fenerbahçe için herşeyi yaptığı aşikar! Fikret Orman'ın Birşey yaptığını söyleyemiyeceğim fakat transfer politikasını yönetenleri TEBRİK ETMEK GEREKİR! 

Malesef Ünal Aysal Galatasaray Kadrosunu öyle bir yapılandırdı ki Fatih Terim ve Musleralı, Selçuk, Sneijder, Drogba, Elmander, Melo, Buraklı Galatasaray sayesinde güzel sezonlarda yaşattı bizlere. 

Bu hallere düşmemizin sebebi belki ÜNAL AYSAL! Fakat bu kadro böyle olmasaydı 2 sene üst üste Hem Şampiyon Hem Süper Kupa hem Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finalini Görebilecek Miydik? Bunları gördük! Bunları yediremeyen DEMİRÖREN OYUNU BOZAN KİŞİ OLDU! 

Ünal Aysal da DEMİRÖRENİN oyununa alet oldu oyunu içeriden bozmuş oldu. Mancini ve Prandelli gelmeseydi belki bu borç bu kadar artmayacaktı! Çünkü 9 Transferin 8'i FİYASKOYDU! Bu transferlerin maliyeti 25 milyon Euroydu! 

ÜNAL AYSAL'dan sonra DURSUN ÖZBEK seçildi! 

1.) Hangi Dediğini yerine getirdi ÖZBEK?

2.) 2015 Haziran Aylarında Kampa Transferleri yetiştireceğiz bir kaç yıldız transferi yapacağız demişti! Yapıldı mı? HAYIR!

3.) Melo Satılmayacak dedi! Satılmadı mı? 

4.) Maddi anlamda sorunlar olduğunu ve UEFA'nın şartlarını bilerek Galatasarayın Başına geçen Özbek! Her seferinde Hamza Hamzaoğlunu TARAFTARIN önüne atmadı mı?

5.) Benimde kızdığım birşey var ama GİGNAC, KONOPLYANKA gibi serbest futbolcuları getirebilecekken Hamza Hocanın istemediğni vurgulayan ÖZBEK! Peki yapılacak transferlerde Tek taraflı fesih maddesini yapılacak transferlerde futbolcuların sözleşmesine ekletileceğini söylememiş miydi? 

6.) Bu transferler yapılacak olsaydı HAMZA HOCAya mı soracaklardı? Nasıl Kevin ve Rodriquez transferlerini sormadan kendileri yaptıysa o transferleri de yaparlardı! İmza Parası ve İstenen Maaşlar nedeniyle gerçekleşmediğini söyleyemiyorlardı!

7.) Mustafa Denizli getirilmeden önce 6 TRANSFER sözü verilerek bunuda yerine getirmedikleri.

8.) 17.04.2016 Tarihi ile birlikte görüyoruz ki Galatasaray YÖNETİCİLERİ Futbolculara biz mi diyoruz kaybedin diye! söylediklerinde bu kadronun bu hale gelmesinde DURSUN ÖZBEK ve YÖNETİMİ sayesindedir!

    Halen görüyoruz ki Yalanlarla kandırmaya devam ediyorlar ve halen kendilerini haklı görüyor ve TARAFTARINI HİÇ olarak kabul ediyorlar! 

    Galatasaray'da işler karışık! Özellikle FLORYA'DA! Dursun Özbek Önce 1600 imza toplayın istifa edeyim derken sonraki haftalarda bu sayı 600 imzaya kadar düştü! 

    Açık Açık Herkesle ALAY EDİYORLAR! Şu bir gerçektir ki EĞER 2016-2017 Sezonunda DURSUN ÖZBEK Galatasaray'ın başında olacaksa Galatasaray'ı önümüzdeki 2 Yıl Çok zor günler bekliyor! 

    Meloyu Satarak Taraftarı Karşısına Alan Yönetim! Muslerayı da Satmayı Hedefliyor! TARAFTARIMIZ farkında değil hiçbirşeyin! 

    WEBASLAN TARAFTAR kısmında görüyoruz ki MUSLERA satılsın MANDANDA gelir gibi transfer sözcükleri kullanmaları hiç hoş değil! 

    Dursun Özbek Değil Mandandayı! MUSLERA'yı aratmayacak hiçbir kaleciyi getiremez! AÇIKÇA SÖYLEMEK GEREKİRSE DURSUN ÖZBEKTEN BİR BEKLENTİNİZ OLMASIN! 

    MUSLERA Satıldığı zaman pişman olacağınız cümlelerde bulunmayınız! Çünkü ZAPATA'lı dönemleri iyi hatırlayın şuanda O Sezona doğru gidiyoruz! 

    DURSUN ÖZBEK İSTİFA! Sloganları hiç durmasın! İSTİFA EDENE kadar elimizden gelenin en iyisini yapmak için TARAFTARIMIZ BİRLİK OLMAYA DAVET EDİYORUM! 

 

--- UAgalatasaray10 (Tatanga54)





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...