Makale Yaz
arifele
Bu haberi yazdır
ACİLLL GENÇLİK AŞISI YAPILMALIDIR... -30
 Şub
27
 2016

Merhabalar Arkadaşlar;

  Öncelikle herşeyde vardır bir hayır dememiz gerekir içinde bulunduğumuz durum göz önüne alındığında.

  UEFA dan gelecek olası ceza aslında bizler için geleceğe dair güzellikler yanında getirmesi muhtemel olacaktır. Bana kalırsa sorunun %24 kısmı Denizlide %25 yönetimde %51 ise yani aslında yarısından fazlası hırsını kaybetmiş takımımızda.

  Acilen takıma bir gençlik aşısı uygulanmalıdır. Selçuk Hamit Umut Bilal Sabri H. Balta ve Olcan takımımızın 30 yaş ve üzeri yerli oyuncu topluluğudur. Bu isimlere baktığımızda futbolculuk dönemlerinin son düzlüğüne girmiş olmalarıyla birlikte GALATASARAY ımızda yeterince başarı kazanmışlardır. ( Bilal yalnızca yaşı itibari ile bu listededir. ) Bir anda bu oyuncuların hepsiyle yollarımızı ayırmamız sizinde bildiğiniz üzere pek mümkün görülmemektedir. Ama aslında yapılması gereken bu isimlerin yerine mutlaka zamanında yapıldığı gibi yeni Hasan Şaşlar, Ergün Penbeler, Ümit Davalalar kazandırmamız gerekmektedir. Bu oyuncular 22 23 yaşlarında anadoludan potansiyelleri olduğu için kadroya katılmış olup -Altyapınında Desteği- ve bu isimleri harmanlayacak olan -Başarıya Aç bir Lider- ile birlikte 3 sezon oynadıktan sonra Avrupada Şanlı Zaferler kazanmışlardır.

  Şimdi öncelikle önümüzdeki sezon kesinlikle takımın omurgasının oturması için bulunmaz bir fırsattır. Yukarıda ''-'' ile belirtmiş olduğum hususlara değinecek olursak;

-Altyapının Desteği ; Altyapımızda zaten hali hazırda yeni bir oluşum sözkonusudur. Jan Olde Riekering ismiyle anlaşmamız gelecek adına çok olumlu sinyaller vermektedir. Yapılması gereken sezon sonunda altyapımıza dair detaylı bir liste hazırlanması, Listenin en üst kısmında yer alan oyuncuların kadroya monte edilmesi gerekmektedir.

-Başarıya Aç bir Lider ; İşin en zor kısmı burası gibi görünsede bu listeye Tugay Kerimoğlu - Murat Yakın - Tayfun Korkut gibi isimleri ekleyebileceğimiz gibi bunların yanında kendi öz değerlerimiz olan fakat diğerlerine oranla 2. planda kalan Okan Buruk - Arif Erdem - Ümit Davala - Hasan Şaş gibi isimler eklenebileceği gibi daha önce deneyip başarısız fakat diğerlerine oranla tecrübeli sayılabilecek Bülent Korkmaz - Hagi isimlerinin yanında yukarıda isimleri sayılan teknik adamların en az biriyle göreve gelebilecek Hakan Şükür ismide şüphesiz bu takım olur dedirtecektir.

 Son olarak değinmek istediğim konu ise geçen yıl Ş.Liginde karşılaşmış olduğumuz RSC Anderlecht ekibinin yaşları ortalama 22 bir ekiple bizlere kök söktürmesidir. İşte asıl olması gerekende böyle bir GALATASARAY inşa etmemizdir. Aksi takdirde zaten başarıya doymuş 30 yaş üstü isimlerin sahadaki ruhsuz oyunlarına daha uzun süreler katlanmak zorunda olduğumuzun farkına umarım yönetiminden taraftarına hepimiz en kısa sürede varabiliriz. Saygılarımla...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...