Makale Yaz
aslan-emir
Bu haberi yazdır
Diriliş
 Oca
28
 2016

Dursun Ozbek yonetimi suan Galatasaray' in gelecegini kurtarmak icin var gucuyle calisiyor. Bu zamanlarda hep beraber birlik olup camiamiza destek olmamiz gerek. 

Biz hep beraber birlik icinde olamazsak bu kulub batmaya mahkum. Yoneticiler ne kadar kulubu yonetsede biz taraftarlar onlari dogru yola itmeye mecburuz. Sesimizi dogru sekilde cikarip, destek olacagimiz yerde destek, protesto edecegimiz yerde tepkimizi vermeyi bilmemiz gerek. 

Suan goruyorum ki bir cok gazete ve medya kurulusu Galatasarayimizin duzluge cikmasini istemiyor. Cunku biliyorlarki guclu bir Galatasarayi turkiyede gececek hic bir takim yok. 

Bizi parcala ve yonet yontemiyle yok etmeye calisiyorlar. Taraftarla oyuncular arasina girip, yonetimi taraftar gozunde kotu gosterip birlik olmamizi engelliyorlar. Uyanmamiz gerek arkadaslar. Hep beraber Galatasarayimiz icin yonetime, oyunculara ve hocamiza destek olmamiz gerek. 

Unal Aysal ve Fatih Terim doneminde Galatasaray bir ivme kazandi ve rakiplerimizin gozunu korkuttuk. Bu Galatasarayi engellemezsek biz bunlari birdaha tutamayiz, yakalayamayiz diyerek sacma sapan yabanci kurali ve sermaye artirimini engellemek. Fatih Terimle Unal Aysalin arasini acmak, yonetim icinde huzursuzluk yaratmak gibi bir cok oyun oynandi. 

TFF ve diyer rakipler bir oldular ve simdi ne hikmetse onlar yabanciyi serbest biraktilar, sermaye artirimini gerceklestirdiler, kasalarini doldurdular ve bircok daha yazabilecegimiz atilimlari yaptilar. Peki renktaslarim bizi engelleyen, karsi cikanlar yani dusmanlik edenler simdi bizi daha da yok etmek icin el birligi ile bolmeye calisiyorlar.

Simdi birlik olma zamani, bu Dirilis atesini beraber yakma zamani. Evet Dirilis cunku biz bir olmazisek parcalar halinde yok olmaya mahkumuz. 

Sosyal medyada elestirmeyi birakin, birlik cagrisi yapin. Burak gitsin kalsin yerine Burak a destek olunsun, Denizli hocaya moral verilsin. Evet biliyorum bizler para veriyoruz, son kurusumuzu Galatasaraya harciyoruz lakin suan protesto zamani deyil, birlik olma zamani.

Bize dusen sey: Galatasarayimiza sahip cikmatir.

Saygilarimla,





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
 
Ocak (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...